18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Fără un buget mare, dar cu multă imaginație, o familie din Botoșani a construit o casă cum nimeni nu se astepta

O familie din Botosani a dat dovada de ingeniozitate, construind o asa casa! Si-au cumparat cu 13 ani in urma doua garaje, pe Aleea Pictorului. Dupa ceva vreme, deasupra lor au ridicat o mansarda. Vecinii din zona spun ca locuinta este data in chirie. Insa proprietara spune ca in mansarda depoziteaza diferite obiecte pe care nu le foloseste.

Initial ar fi vrut sa ridice o casa copiilor proaspat casatoriti, dar pana la urma au ales sa faca un spatiu de depozitare. Doar ca depozitul de deasupra garajului este dotat cu termopane, perdele, apa, lumina si flori in glastra. Pentru casa din caraj, proprietara are acte. Ei bine, in acest fel, familia Risitaru a reusit sa starneasca invidia vecinilor.

„Este o mansarda a unui garaj, cu aprobare, cu autorizatie de constructie. Am amenajat foarte frumos pentru ca e in centrul orasului si nu este bine sa apara ca o casa daramata. Am izolat, eu am garaje si am masini, unele la taxi, unele prorprietate personala si eu vreau sa am conditii la masini. Sus in pod depozitez covoarele mele, covoarele copiilor, lucruri care nu sunt folosibile vara le bag iarna, iarna le scot si tot asa. A meritat investitia. Trebuia sa fac o izolatie.” a spus Maria Risitaru, proprietara „casei” din garaj

Vecinii Mariei spun ca locuinta din garaj este data in chirie, proprietara castigand sume frumoase… „Sa ma dau in gat cu vecinul, sa ma port rau… Proprietara e o vecina,. Cine locuieste pe el e intereseaza da stiu ca e dat in chirie.” a spus vecinul femeii.

Doamna proprietara neaga spusele vecinilor ei, sustinand ca rareori fiul sau sotul doar se odihnesc in mansarda.
Fără un buget mare, dar cu multă imaginație, o familie din Botoșani a construit o casă cum nimeni nu se astepta 1

Fără un buget mare, dar cu multă imaginație, o familie din Botoșani a construit o casă cum nimeni nu se astepta 2

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate