O femeie de 57 de ani, mușcată de un porc mistreț pe o plajă. ”Am crezut că e atras de resturile de pizza”

O femeie a fost mușcată de un mistreț în timp ce se află pe o plajă din Genova, oraș din nordul Italiei.

Rossana Falcone, în vârstă de 57 de ani, a povestit că tocmai terminase de mâncat o pizza atunci când animalul sălbatic s-a apropiat de ea. Ea a explicat că a crezut inițial că mistrețul este interesat doar de resturile de pizza.

”Am crezut că este atras de pizza și că va încerca să deschidă cutia de carton care conținea niște resturi. În schimb, m-a mușcat”, a mai spus ea pentru La Repubblica.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă din Sturla, un cartier al Genovei, unde Rossana Padoan Falcone a mers să se relaxeze după serviciu.

”Eram pe plajă, stăteam pe prosop. Mă bucuram de briză când un mistreț a apărut brusc lângă mine. Am rămas nemișcată, a părut că pleacă, dar apoi s-a apropiat din nou de mine și m-a mușcat de braț”, a relatat victima pentru cotidianul italian.

Ea a povestit că a țipat când și-a văzut mâna plină de sânge și că o altă persoană aflată pe plajă i-a sărit în ajutor. Potrivit acesteia, mulți dintre turiști au fugit panicați.

A fost dusă la spital, unde i-au fost administrate o injecție împotriva tetanosului și antibiotice și medicamente pentru rabie.