Femeile din viața lui Mihai Constantinescu, devastate de durere! Simona: ”E un coșmar”! Imagini exclusive din biserica în care a fost depus artistul

3.048

Sicriul cu trupul lui Mihai Constantinescu a fost depus la Biserica Sfanta Parascheva din București.

Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, cele două femei din viața lui Mihai Constantinescu se află în acest moment lângă sicriul artistului. Ele sunt devastate. ”Nu pot să mai spun nimic, e cumplit. E un coșmar. Dumnezeu să îl ierte”, spune Simona.

Mihaela Constatinescu: ”Nu cred că ceilalți artiști l-au uitat, chiar nu au venit la spital

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu:

Eu și Mihai am avut o relație strânsă, de prietenie. Ne cunoaștem de 40 de ani, e dureros ce s-a întâmplat. Din păcate, noi am tot sperat la acel miracol, dar nu a mai venit. În aceste cinci luni ne-am rugat la un miracol, aveam o speranța… Dar acesta a fost destinul lui, dar el trebuia sa plece…

Nu cred ca ceilalți artiști l-au uitat, chiar dacă nu au ajuns la spital, dar acolo se intra oricum foarte greu, pentru că a fost tot timpul la terapie intensiva. El trăiește în inimile noastre pentru totdeauna, dar durerea noastră nu poate fi atenuata”. 

Trupul lui Mihai Constantinescu va rămâne la Biserica Sfânta Parascheva până mâine, atunci când este programată înmormântarea care va avea loc la Cimitirul Ghencea Militar.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise