Fenomenele severe de iarna continua in Romania. Cand scapam pe ninsori

PROGNOZA METEO. Vremea va fi in general normala sub aspect termic. In cursul noptii se vor semnala precipitatii slabe, mixte, local in jumãtatea de est a teritoriului si izolat in rest. La munte va ninge, cu precãdere in Carpatii Orientali si Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar temporar si la cote mai reduse in Dobrogea si Moldova. Si in Capitala sunt asteptate precipitatii slabe. Temperatura maximã va fi in jur de 7 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO. La noapte vor fi innorãri temporare, iar in nordul si nord-estul tãrii, pe arii restranse vor cãdea precipitatii slabe, predominant sub formã de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in zona montanã indeosebi pe creste, unde temporar zãpada va fi spulberatã, iar la cote mai reduse vor fi intensificãri local si in Moldova. Temperaturile minime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai scãzute in depresiuni.
BUCURESTI: Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minimã va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi in general normalã sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -3 si 3 grade, mai scãzute in depresiuni. Cerul va fi partial noros in regiunile sud-vestice si mai mult noros in celelalte zone. Indeosebi in cursul noptii se vor semnala precipitatii slabe, mixte, local in jumãtatea de est a teritoriului si izolat in rest. La munte va ninge, cu precãdere in Carpatii Orientali si Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar temporar si la cote mai reduse in Dobrogea si Moldova.

BUCURESTI: Cerul va fi temporar noros si spre sfarsitul intervalului va creste probabilitatea de aparitie a precipitatiilor slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã va fi in jur de 7 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea se va mentine apropiatã de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorãri in sudul si estul tãrii, unde mai ales in prima parte a zilei, cu totul izolat vor mai fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in special in prima parte a intervalului in sud-estul teritoriului si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -6 si 2 grade, mai scãzute in depresiuni.

BUCURESTI: Cerul va avea innorãri si trecãtor vor fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificãri in timpul zilei. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã se va situa in jurul a -2 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea se va incãlzi, mai semnificativ insã in nord si nord-est, urmand astfel cã la nivelul intregii tãri valorile termice sã se situeze peste cele normale specifice acestei date.

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !