23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Festivalul Internaţional George Enescu se desfășoară în sistemul unei loterii. Cum se pot achiziționa biletele

Iubitorii de muzică clasică se pot înscrie pentru loteria abonamentelor la cea de a 25-a ediţie a Festivalului George Enescu, potrivit stirileprotv.ro

Din cauza numărului foarte mare de cereri, organizatorii le vor acorda în urma unei extrageri, astfel încât să asigure şanse egale tuturor doritorilor. Festivalul se va desfăşura pe parcursul a patru săptămâni, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

Înscrierea pentru loteria abonamentelor va avea loc online, între 9 şi 28 iunie. Tragerea la sorţi va fi organizată pe 1 iulie, la Ateneul Român, iar din acel moment, câştigătorii îşi pot cumpăra biletele.

Mihai Constantinescu, director executiv Festivalul Internațional George Enescu: „Va exista o perioadă de 10 zile pentru achiziţionarea acestor bilete, după ce se va organiza loteria, după această loterie este perioada de plată şi după data de 19 iulie începem vânzarea biletelor care au mai rămas.”

Programul artistic va fi susţinut de 3.500 de artişti străini şi români, pe o durată record de patru săptămâni, dar cu măsuri care să reducă riscurile de infectare.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate