Ungaria. O fetiță de 4 ani a murit după ce a fost uitată de şofer în autobuzul şcolar. Copila a stat 7 ore la peste 50 de grade Celsius

O fetiţă de doar patru ani a murit, după ce a fost uitată din greşeală în autobuzul care o ducea la grădiniţă. Copila a murit din cauza căldurii extreme pe care a suportat-o, temperatura în interiorul autobuzului ajungând din cauza caniculei la peste 50 de grade Celsius.

Marţi dimineaţă, fetiţa s-a suit în autobuzul care o transporta la grădință, dar, din nefericire, după ce a ajuns la destinație, şoferul a încuiat uşile fără a verifica dacă toți copiii coborâseră, scrie The Sun.

Potrivit anchetatorilor, fetița s-ar fi luptat pentru a putea iei din autobuz şi ar fi cerut cu disperare ajutor, însă în zadar. Ea a cedat în faţa căldurii înăbuşitoare, care ar fi ajuns în interiorul autobuzului la peste 50 de grade Celsius.

Când a fost găsită în jurul orei 15, copila era încă în viaţă. Paramedicii au transportat-o la cel mai apropiat spital, dar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit și a fost dusă la terapie intensivă iar după trei zile organismul său a cedat.

Medicul pediatru Orsolya Acs a declarat pentru presa maghiară că: ”Mai mult ca sigur, corpul ei a devenit atât de fierbinte încât s-a uscat pentru că a transpirat și a eliminat toată apa din corp”

Șoferul de autobuz, un bărbat în vârstă de 56 de ani, primește acum tratament psihologic la o unitate specializată din Szolnok. Rapoartele locale sugerează că a suferit o criză în urma incidentului.