9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Fiica Anamariei Prodan, în spital! Imaginea tulburătoare, cu masca de oxigen pe față și cu perfuzia în venă

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a oferit o imagine tulburătoare în care chiar ea este presonajul principal. Se află într-o rezervă de spital, are masca de oxigen pe față, respiră parcă greu, iar în venă îi este introdusă o perfuzie.

Toate acestea au fost postate de Sarah într-un Insta Story, la scurt timp după ce a ajuns la spital. Și e pe cale să fie operată, cel puțin asta s-ar deduce din imaginile făcute publice de tânără. Sarah a avut unele probleme medicale în urmă cu doar câteva luni și s-ar putea ca internarea ei să aibă legătură cu acestea. Ea a ținut, totuși, să le transmită tuturor prietenilor virtuali că îi iubește mult.

Fiica Anamariei Prodan, operată după o accidentare la baschet
Sarah (20 de ani), fiica Anamariei Prodan, a mai fost operată în urmă cu doar câteva luni, atunci când a suferit o accidentare serioasă pe terenul de baschet. S-a întâmplat în timpul unui meci, când a suferit o ruptură de ligament. Iar intervenția chirurgicașă a fost singura opțiune pentru talentata baschetbalistă.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate