Fiica lui Aurelian Preda a fost abuzata de prietenul tatalui sau: „Din mometul in care am ajuns in pat, in camera, eu nu stiu ce s-a intamplat”

8.870

Cu sufletul sfartecat de durere si cu glasul tremurand de emotie, Ana Maria Preda a gasit puterea sa vorbeasca, pentru prima data, despre cea mai grea perioada din viata ei. Tanara ar fi trait clipe cumplite, la scurt timp dupa ce tatal ei, regretatul artist Aurelian Preda, a fost rapus de o boala nemiloasa. Inainte sa se stinga din viata, Aurelian Preda a lasat un testament, prin care ii cerea unui bun prieten cu artistul, sa aiba grija de fiica lui, minora la acea vreme. Insa, in loc sa ii fie ca un al doilea parinte, artistul ar fi abuzat-o, acuzata tanara. „Eram ca si copilul lui. Eu il consideram ca tatal meu. Tata avea extrem de multa incredere in el si cu limba de moarte a lasat ca el sa aiba grija de mine”, s-a confesat Ana Maria Preda. Insa, cel care ar fi trebuit sa aiba grija si sa o protejeze pe Ana Maria, si-ar fi incalcat promisiunea. Ba chiar, ar fi inceput sa o santajeze pe copila, care avea doar 15 ani, la acea vreme, sustine Ana Maria.

„Nu ma mai lasa sa ies din casa. Nu ma mai lasa sa ma vad cu prietenii mei. A spus ca, daca vreau sa ies din casa, trebuie sa ma culc cu el. A venit dupa mine. M-a pus in bucatarie. Mi-a dat un ceai. Si-a cerut scuze. A zis ca nu stie ce e cu el. Am baut ceaiul respectiv si m-am dus in camera. Din mometul in care am ajuns in pat, in camera, eu nu stiu ce s-a intamplat”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda. Ana Maria Preda este convinsa ca ar fi fost drogata, in acea noapte, de cel pe care ea il considera al doilea tata. Mai mult decat atat, fiica lui Aurelian Preda acuza ca ar fi fost si abuzata in acea noapte. Tanara a ajuns la aceasta concluzie, dupa ce ar fi facut o descoperire terifianta in telefonul barbatului. „Am intrat sa imi trimit niste poze de la spectacolul pe care l-am avut in memoria tatalui meu si atunci am gasit poze cu mine stand aici in pat. In ipostaze indecente, in lenjerie intima”, a mai spus Ana Maria.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise