4 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Fiica lui Cristian Boureanu, agresată de fostul iubit. Tatăl acesteia a interveni de urgență

Ioana Boureanu, agresată non-stop de fostul iubit! Fata de 19 ani a lui Cristian Boureanu a povestit că nu are liniște din cauza unui băiat care o agresează. Fostul politician a trebuit să intervină pentru a-l pune la punct pe tânăr.

În timpul unei transmisiuni live pe aplicația TikTok, Ioana Boureanu a dezvăluit că nu are pace din cauza unui individ. Dat fiind faptul că băiatul respectiv o suna chiar în momentul în care era în direct cu urmăritorii săi, fiica lui Cristian Boureanu și-a pus sufletul pe tavă și le-a mărturisit tinerilor care o urmăresc ce i se întâmplă.

Se pare că, de ceva vreme, Ioana este hărțuită de fostul ei iubit, care nu poate trece peste despărțirea lor. Nu este de mirare faptul că fiica de 19 ani a lui Cristian Boureanu frânge inimi, având în vedere calitățile sale fizice. Ioana este extrem de frumoasă, finuță, corpolentă și provocatoare.

Cristian Boureanu a încercat să-l potolească, însă în zadar
Ioana pare destul de obișnuită cu ideea că nu va scăpa ușor de tânărul insistent. Tatăl ei a intervenit să o ajute, sunându-l pe băiat și spunându-i să o lase în pace, însă conversația nu a însemnat nimic pentru băiatul „obsedat” de frumoasa tânără, dovadă că o caută în continuare.

Mai mult decât atât, Ioana Boureanu a mărturisit că va merge la poliție dacă acesta nu va înceta să o hărțuiască. Pentru a-și putea continua live-ul pe TikTok, ea a trebuit să își dea telefonul pe mod AVION, ca să nu mai fie întreruptă de individul respectiv.

„Am scăpat, gata! Nu mai are cum să mă sune fraierul.”, a spus Ioana după ce și-a dat telefonul pe mod AVION.

„Nu ai de ales decât să îl înjuri.”, a spus un urmăritor.

„Degeaba, crede-mă. Am încercat orice, absolut orice. S-a certat și tata la telefon, am zis că mă duc la poliție. Nicio șansă, n-am cum să scap de el. Imposibil.”, a răspuns fiica lui Boureanu.

La scurt timp, Ioana Boureanu a schimbat subiectul și a mers să-și caute țigările, fumând apoi, asumată, în direct, pe TikTok.

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie
Înainte de a se căsători cu Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a avut un mariaj cu Irina, prima sa soţie. Relaţia s-a încheiat în 2003. Cei doi au împreună o fată, Ioana, care de curând a împlinit 19 ani. Tânăra devine pe zi ce trece o o domnișoară extrem de provocatoare și sexy.

Ioana Boureanu este foarte urmărită pe rețelele de socializare, pozând incitant și sexy de fiecare dată. Tânăra are o frumusețe „molipsitoare”, iar aparatul de fotografiat pare să o iubească fără doar și poate. Fiica fostului om politic e studentă în străinătate, insă pare să aibă suficientă energie să se şi distreze.

„Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”, declara în trecut tânăra.

Scandalul tată-fiică, pe primele pagini ale tabloidelor
În urmă cu patru ani, Ioana şi Cristian erau la cuţite. Bărbatul deţinea atunci custodia fetei, aceasta fiind mereu supărată că îşi vedea mama foarte rar.

„Ceea ce face tatăl meu mi se pare exagerat. Eu consider că, după acest scandal și după ceea ce a făcut, ar trebui să încerce să se calmeze și să nu caute alte subiecte de discuție despre viața mea personală. Declarațiile pe care le dă la televizor sunt numai minciuni și invenții, nici măcar prezentate în așa fel încât să pară credibile”, spunea Ioana, în 2016.

Acum se pare că aceștia se înțeleg mult mai bine. Ioana locuiește într-o zonă selectă a Capitalei, are propria mașină și se bucură din plin de viață.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate