Fiicele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, moment ca între surori. Cât de mult se iubesc cele mici: “Mereu pe vecie”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au două fete frumoase foc care le seamănă foarte mult. Împărtășesc mereu imagini cu cele mici pe rețelele de socializare și fac deliciul publicului cu momentele siropoase dintre ele. Recent, prezentatoarea TV a postat o serie de imagini cu Victoria și Iris în care se iubeau, dar și o conversație dintre ele.

Gabriela Cristea este o mamă mândră. Are două fete, Victoria de 5 ani și Iris de 3 ani. La doar o vârstă atât de fragedă, cele mici sunt foarte istețe și pe lângă momentele tensionate dintre ele, mai există și cele siropoase, în care își exprimă sentimentele pe care le au una față de alta.

Fiicele Gabrielei Cristea, moment ca între surori

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare și ori de câte ori are ocazia împărtășește imagini cu fiicele ei minunate. Ca în orice relație de frăție, Victoria și Iris se ceartă mai mereu pe păpuși și tot felul de jucării, dar asta nu ține mult.

Recent, prezentatoarea TV a publicat o serie de imagini cu fiicele sale în timp ce se pupau, se luau în brațe și petreceau timp prețios ca între surori. Pe lângă asta, Gabriela Cristea a atașat și conversația dintre cele două. Fetițele își mărturiseau că vor fi prietene pe vecie și că se iubesc foarte mult.

‘’Particica mea de bucurie din aceasta dimineata, dialogul lor;
VICTORIA: Iris, suntem prietene pe vecie?
IRIS: Nu, nu pe vecie! Vreau mereu sa fiu prietena ta!
VICTORIA: Pai pe vecie!
IRIS: Bine, mereu pe vecie
Imbratisari, pupaturi si iubire. Eu cu inima in gat de emotie. Asta e tot ce mai vreau, sa se aiba una pe alta “pe vecie”.…sa nu ne facem iluzii, nu sunt asa in fiecare moment. De dimineata si pana acum s-au certat de 3-4 ori pe papusele si s-a lasat si cu lacrimi. Eu nu le vreau perfecte, le vreau umane’’, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.