Filmul ”torturii”! Ce s-a intamplat, dupa ce Adriana Bahmuteanu a marturisit ca unul din fiii sai a avut o tentativa de suicid, iar Silviu Prigoana i-a facut plangere penala

 Adriana Bahmuteanu a vorbit despre situatia in care se afla ea, alaturi de cei doi baieti. In urma cu o seara, a facut marturisir incredibile la televizor, despre comportamentul pe care il are baiatul cel mare. Bruneta a povestit ca baiatul a avut o tentativa de sinucidere, de aceea fratele lui mai mic a luat decizia de a-l lega de scaun. Nu doar ca au spart multe obiecte din casa, insa Adriana Bahmuteanu cauta o solutie pentru a rezolva problema cu care se confrunta.

 Un utilizator a postat pe internet un clip video in care se vad secvente in care Adriana Bahmuteanu sta cu picioarele peste picioarele fiului ei cel mare, fiind legat de maini si picioare, intins in pat. Cu scopul de a nu se zbate, Adriana Bahmuteanu i-a adresat baiatului o intrebare referitoare la lucrurile din casa, si anume de ce a provocat stricaciuni. Cel care a filmat a fost celalalt fiul al ei, mai mic de varsta.
  Adriana Bahmuteanu si-a justificat gesturile, ca fiind modul prin care a incercat sa-si protejeze copilul de gesturile sale extreme. Fosta sotie a lui Silviu Prigoana s-a aratat deranjata si de faptul ca copilul ei nu poate beneficia de ajutor specializat, din cauza faptului ca ar avea nevoie si de aprobarea fostului ei sot, care intarzie sa apara.

 De cealalta parte, Silviu Prigoana a facut o plangere penala pe care a adaugat-o la ultimul dosar pe care il avea, acolo sustinand ca Adriana Bahmuteanu l-a legat si ”torturat” pe baiatul cel mare al lor.
 „Au venit copiii in vacanta si cand am verificat telefoanele copiilor, am gasit o filmare. De fapt, doua filmulete a cate un minut in care baiatul cel mare era legat de maini si de picioare si era torturat de mamica lui care statea peste el, copilul urla cat il tinea gura si celalalt copil il filma. Filma scena respectiva, adica unul avea o tortura fizica si celalalt tortura psihica, sa-l vezi pe fratele tau cum este legat, torturat si umilit.
I-am trimis o notificare ca incepand din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasa. Eu pot sa decid pentru ca sunt tutorele legal al copiilor, suntem in custodie comuna in momentul de fata si, mai presus, e viata

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !