Fiul lui Gabriel Oprea e extaziat că tatăl său candidează la alegerile parlamentare: „Ești cel mai corect, plin de ambiție om pe care îl cunosc și un model pentru mine!”

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Gabriel Oprea va candida, ca independent, pentru un mandat de deputat, la alegrile din 6 decembrie.
La finalul săptămânii trecute, Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul” (UMPMV) a anunțat că Gabfriel Oprea, președintele organizației, va candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, ca independent, pentru un mandat de deputat.
„Decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi romani, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament”, se arată în comunucatul UMPMV.
Gabriel Oprea a mai fost prefect, parlamentar și ministru
„Gabriel Oprea a iniţiat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefică pentru întregul sistem de securitate naţională, lege (…) modificată ulterior, din păcate, în detrimentul pensionarilor militari. Gabriel Oprea a modificat statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari. (…) UMPMV salută decizia şi susţine această candidatură, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele iniţiate, va iniţia proiecte noi şi va fi din nou un sprijin real şi activ pentru toţi lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională”, se mai arată în comunicat.

„Te sustin si te votez din toata inima mea! Esti cel mai corect, plin de ambitie om pe care il cunosc si un model pentru mine!”, a postat Gabriel Jr, fiul lui Oprea. Gabriel Oprea a fost prefectul Capitalei în perioada 2002 – 2003, senator şi deputat. Oprea a mai fost ministru al Administraţiei Publice, ministru al Apărării Naţionale, ministru al Afacerilor Interne, vicepremier pentru securitate naţională şi prim-ministru interimar.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă