Fiul lui Leo Iorga: „Așteptăm ambulanța de 40 de min. Tata are nevoie de oxigen”

383

Fiul lui Leo Iorga, apel disperat pe Facebook. Tatăl său s-a simțit rău așa că tânărul a sunat imediat la 112. Din păcate, toată lumea a așteptat minute în șir până să vină o ambulanță. Revoltat de situație, fiul lui Leo Iorga a scris un mesaj dur pe contul său de Facebook.

“Asteptam ambulanta de 40 de min; nu zic ca tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se afla momentan necesita o urgentare. are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina…). Poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta… Mersi!”

Leo Iorga se află în perioada de refacere, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Artistul duce o luptă teribilă cu cancerul, încă din 2011, iar pe 12 august – anul acesta – s-a operat la picior într-o clinică din Germania.

Din păcate, boala a recidivat, pe parcursul anilor, în zone diferite ale corpului lui Leo Iorga. Tot anul acesta, artistul a mai suportat o intervenție la plămâni, tot în Germania.

Mai mulți colegi de breaslă, apropiați, dar și persoane necunoscute au strâns fonduri pentr a-l ajuta pe Leo Iorga. Intervențiile făcute de-a lungul timpului au fost extrem de costisitoare.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise