14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Fiul Vioricăi Dăncilă a fost luat la mișto de un prieten: „Ai început să îmbătrânești, boss”

Victor Dăncilă, fiul Vioricăi Dăncilă, este destul de activ pe paginile de socializare, acolo unde postează diverse glumițe găsite pe net sau instantanee de vacanță. Zilele trecute, Victor a postat un selfie, care îl înfățișează îngândurat și încercănat.

Un amic de pe facebook nu l-a menajat deloc pe Victor și i-a transmis: “Ai inceput sa îmbătrânești boss, dacă îți faci selfiuri pentru amintiri”. Victor nu e în apele sale după ce, anul trecut, a divorțat de Elena, partenera sa de viață, cu care se căsătorise în 2015. De atunci, el a apărut mereu în poze preocupat și trist, spre deosebire de Elena, care posta, pe pagina ei de socializare, fotografii de la diverse petreceri, în care apărea zâmbitoare și înconjurată de prietene.
Fiul Vioricăi Dăncilă a fost luat la mișto de un prieten: „Ai început să îmbătrânești, boss” 1

Victor Dăncilă a fost executat silit de o bancă
Divorțul dintre Victor și Elena s-a consumat la notar. Separarea dintre ei a fost dovedită de declarația de avere a Elenei, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Din declrarația ei a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

Anul acesta, Victor Dăncilă a avut o altă problemă. Stirilekanald.ro a dezvăluit în exclusivitate că Judecătoria Sectorului 6 București a admis executarea silită acestuia. Un Birou Executor Judecătoresc a fost mandatat de instanță să recupereze banii datorați de Victor unei instituții bancare. Situația este ciudată, pentru că Victor provine dintr-o familie cu o situație materială excelentă.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate