8.1 C
București
miercuri, 14 aprilie 2021

Flavia Mihășan, însărcinată cu al doilea copil

Flavia Mihășan este însărcinată cu al doilea copil. Fosta asistentă de la Neatza a dat vestea pe reţelele de socializare, precizând că va naşte destul de curând, însă nu a dezvăluit sexul copilului. Atât ea cât și iubitul ei nu vor să fie o diferență prea mare intre copii.

Fosta asistentă și iubitul ei, Marius Moldovan, sunt în culmea fericirii că familia lor se vă mari și abia așteaptă s-și strângă în brațe copilul.

Flavia Mihășan, însărcinată cu al doilea copil
Flavia Mihășan este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată cu al doilea copil. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a plănuit să devină din nou mamă, dorind un frățior sau o surioară pentru fiul ei, Carol (1 an).

Flavia a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, iar acum se confruntă cu niște simptome de graviduță. În primele săptămâni a avut stări de greață și poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini.

Dansatoarea așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe cel de-al doilea copil, Flavia Mihășan ținând secret sexul bebelușul. Cert este că, blondina se simte foarte bine și chiar are momente în care „uită” că este însărcinată și aleargă după băiețelul ei.

Cei doi viitori părinți au anunțat că își doresc că intre copiii lor să nu fie o diferanta prea mare. Așadar, daca luam în calcul că primul copil are un an, planul lor le-a ieșit.

„Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit că între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut că și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a dezvăluit blondina într-un interviu pentru revista VIVA!.

Chiar daca a avut niste simptome specifice gravidutelor, respectiv câteva stări de greata, Flavia Mihășan nu se poate plânge de o sarcină complicată. Cu toate acestea vedeta se simte minunat, burtica crescând pe zi ce trece tot mai mult. Cu această ocazie chiar a postat pe Instagram o imagine în care-și arată pântecele.

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e.

Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…

Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că abia aștept să cunosc bebelușul ăsta minunat, îl așteptăm cu mare, mare drag!”, a mai spus Flavia Mihășan, potrivit sursei anterioare.

Cum s-au cunoscut Flavia Mihășan și Marius Moldovan
Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțîl a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenți la UNATC și sunt atrași de dans.

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate