Un bărbat a murit după o escapadă romantică la Florența: ”Un joc erotic care a mers prost”

Un britanic a fost găsit fără viață și o femeie grav rănită într-o cameră a unui hotel din Florența, poliția locală suspectând că la mijloc ar fi un joc erotic între cei doi care s-a terminat tragic.

Bărbatul de 40 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost găsit mort în camera sa, lângă o femeie de 43 de ani despre care se crede că este soția sa, aceasta din urmă fiind plină de tăieturi și vânătăi.

Personalul hotelului de patru stele aflat la câțiva pași de faimosul pod Ponte Vecchio din Florenţa a sunat la poliţie după ce femeia a cerut ajutor unei cameriste.

Cuplul sosise la hotel vineri seara, iar incidentul a fost descoperit sâmbătă dimineață.

O sursă din poliție a declarat pentru presa internațională: ”Persoanele implicate sunt ambele britanice și în prezent lucrăm la două teorii, un joc erotic care a mers prost sau un fel de ceartă conjugală, dar direcția principală este aceea a unui joc erotic”.

”Bărbatul a fost găsit cu o serie de tăieturi, vânătăi și alte răni pe corp, și pare să fi avut un fel de convulsii. Există sânge în cameră și echipele criminalistice lucrează acolo în acest moment, în timp ce femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Starea ei actuală este gravă, dar este stabilă și rănile nu-i pun viața în pericol”, a completat sursa respectivă.

În ghidurile de călătorie, hotelul de aproape 400 de euro pe noapte este descris drept ”jucăuș”, are un bar și spa pe acoperiș și este popular printre ”cei care caută un weekend romantic”.