25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Floricica Dansatoarea sare la gâtul polițiștilor care au amendat-o cu 2.000 de lei: „De unde să o plătesc!“

Floricica Dansatoarea sare la gâtul polițiștilor. Aceștia au amendat-o cu 2.000 de lei chiar de Crăciun, după ce a fost la o prietenă alături de care a chefuit live pe Facebook.

„Eram supărată și m-am dus la prietena mea Carmen să nu stau singură în casă. A doua zi, a venit poliţia a doua zi. Că de ce am fost oameni, am fost 7 persoane, numai familie, numai familie, ţineţi cu mine! Că de ce a venit familia? Familia gradul I, oameni buni, că n-avem voie! Vrea să ne dea amendă, păi de ce să ne dea amendă. mie de ce să-mi dea amendă? Nu mi-a mai dat amendă poliţia 10 milioane că n-am avut mască? Eu de unde plătesc amenda că n-am de unde să plătesc, sunt supărată, sunt vai de capul meu, n-am avut porc pe masă, n-am avut mâncare pe masă!”, îi întrebă pe fani Floricica.

Ce mesaj le-a transmis Floricica Dansatoarea polițiștilor
Protestatara Floricica Dansatoarea, pe numele ei adevărat Floarea Dragomir, care are numeroși urmăritori pe rețelele de socializare, le-a transmis un mesaj polițiștilor, după ce aceștia i-au dat amendă, pentru participarea la un eveniment privat în contradicție cu măsurile de siguranță ce au fost impuse, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Poliția să se ducă la parlamentari, nu să mă caute pe mine! Să vă fie rușine la toți polițiștii că eu v-am iubit și v-am respectat.”, a spus Floricica Dansatoarea, supărată foc, după ce a menționat că nu are cu ce să plătească amenda și că nici carne de porc n-a avut pe masă, de Crăciun.

De altfel, pe pagina ei de Facebook ea și-a lăsat la vedere un cont bancar, pentru eventualitatea în care cineva ar dori să îi facă vreo bucurie.

Amendați după ce au s-au lăudat pe Facebook
Cei care au organizat petrecerea s-au lăudat pe Facebook, iar polițiștii s-au autosesizat.

„În data de 26.12.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-a sesizat din oficiu, în urma unei postări în mediul on line, cu privire la desfășurarea unui eveniment privat. Au fost identificate persoanele care l-au organizat, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, fiind desfășurate activități în vederea identificării tuturor participanților”, se arată în comunicatul poliției.

Floricica Dansatoarea, prezentă la protest
Nelipsită de la proteste, celebra Floricia Dansatoarea s-a dat din nou în spectacol în luna octombrie la protestul anti-mască din faţa Guvernului. Aceasta a acuzat autorităţile că îşi bat joc de oameni, că nu ţin cu ţara şi că falimentează economia.

Celebra dansatoare a adăugat că românii sunt trataţi ca nişte câini. În stilu-i caracteristic, Floricica şi-a însoţit vorbele de un act artistic, astfel că s-a aşezat pe asfalt în patru labe şi început să latre, spre deliciul celor prezenţi.

„Protestez pentru ţara noastră română. Nu mai ne minţiţi, pentru că toţi în Parlament ne-au furat banii. Suntem o ţară săracă, suntem câini. Să vă fie ruşine! Vrem pace, vrem libertate, vrem iubire. Ne închideţi economia, să vă fie ruşine! Suntem câini. Nu vă e frică de Dumnezeu? Dumnezeu vă vede că nu sunteţi pentru ţara noastră”, a răbufnit Floricica Dansatoarea.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate