24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Florin Busuioc, la un pas de moarte din nou. Ce a pățit de această dată actorul

Florin Busuioc s-a aflat la un pas de moarte din nou, după tragicul eveniment din anul 2018. În primăvara acestui an, actorul a fost la un pas de o nouă tragedie. La filmarea pentru partea a doua a filmului ‘Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!’ Busu și-a panicat toți colegii.

Martori la scena care îi putea aduce sfârșitul au fost Văru Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc.

Florin Busuioc, la un pas de moarte din nou
Scena s-a filmat la o stână din Munții Apuseni, lângă Cluj. Florin Busuioc s-a urcat pe un ATV și, pentru că nu știa să-l conducă, a fost aruncat într-un prun. Toți cei prezenți la această scenă au tras o sperietură soră cu moartea știind de experiența tristă prin care a trecut Busu în urmă cu doi ani.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii.

Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: . Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit peripeţia Văru‘ Săndel pentru impact.ro.

Florin Busuioc, la un pas de moarte în 2018
În urmă cu doi ani prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV a trecut printr-o experiență traumatizantă. Pe 6 noiembrie 2018, Busu a suferit un infarct miocardic, după un spectacol jucat la Craiova. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare.

Actorul a fost la Spitalul de Urgență din oraș pentru o intervenție chirurgicală. Medicii au făcut o intervenție minim invazivă pentru montarea unui stent. La nici jumătate de an, medicii au fost nevoiți să-i monteze și al doilea stent.

„Nu-mi aduc aminte absolut nimic din ziua respectivă. Doar ce mi-au povestit apropiaţîi: de dimineaţă am fost la Pro, am plecat la Craiova, unde am jucat, am terminat spectacolul, iar după mi s-a făcut rău. Înţeleg că, la un moment dat, regizorul m-a întrebat dacă am nevoie de ceva, simţeam că sunt slăbit şi am cerut un calciu sau magneziu. M-a întrebat dacă nu ar fi mai bine să mergem la spital, iar când a auzit că vreau, s-a speriat, pentru că ştie că eu nu sunt genul care să apeleze la spital pentru orice prostioară.

M-am întors în cabină şi am căzut. Nu-mi mai aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat după, toate astea sunt poveştirile lor. Mi-au zis că s-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care m-a resuscitat, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, după aceea am fost dus la spital şi a fost bine“, a declarat Florin Busuoic în emisiunea „La Măruță”

„A fost un atac de cord masiv, destul de puternic. Eu nu mai ştiu ce s-a întâmplat, când, cum mi-am revenit, nu-mi aduc aminte exact nici când mi-am revenit. În prima fază, m-am trezit, dar nu mi-am revenit. Eram atât de îndopat de medicamente încât nu înţelegeam ce se întâmplă. Abia după o vreme am început să conştientizez şi apoi mi s-a povestit. Nici nu vreau să-mi amintesc, sincer. Până la urmă, dacă a fost să fie aşa, aşa a trebuit să se întâmple.“

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate