24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Florin Busuioc – reacție nervoasă! Ce a spus prezentatorul meteo despre un vecin

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de știri și actori din România. El prezintă rubrica de Meteo din cadrul știrilor Pro TV. Este destul de scump la vedere, însă recent a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a surprins pe toată lumea cu o reacție nervoasă la adresa unui vecin.

De ce s-a enervat Florin Busuioc
Prezentatorul știrilor Meteo de la Pro TV a fost invitat vineri, 11 decembrie 2020, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cunoscut ca fiind un tip foarte discret și sobru, Florin Busuioc a uimit pe toată lumea după ce a povestit cum s-a enervat pe cineva care a distrus omul de zăpadă construit de fiica sa.

Cel mai probabil a fost vorba despre un vecin de-al prezentatorului TV pe care Florin Busuioc l-a numit dobitoc.

„Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a spus Florin Busuioc.

Florin „Busu” Busuioc este un actor român și prezentator al rubricii “Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Busu a debutat în televiziune în 1992, la TVR, în rolul principal din filmul pentru copii Brutus (premiat în 1993 la The International Film Festival Prix Danube, Bratislava, Slovakia), apoi ca prezentator al emisiunii TIP TOP MINITOP creată și produsă de realizatoarea TV Oana Ionescu. În 5 decembrie 1996 devine gazda emisiunii Dăruiești și câștigi la Pro TV, unde, în perioada 17-24 decembrie, prezintă cazurile unor copii talentați, cu posibilități materiale precare.

Vedeta TV a trecut printr-o mare cumpănă în toamna anului 2018 când a făcut infarct pe scena teatrului, în timpul unui spectacol la Craiova.

Articolul continua dupa publicitate

După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două atacuri. Florin Busuioc a fost operat în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, fiindu-i montat un stent. El făcea parte din distribuția spectacolului Central Park, care se juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate