Florin Călinescu a avut o reacție neașteptată la adresa celebrei Teo Trandafir. Ce a putut să spună actorul

Teo Trandafir a avut parte de o reacție total neașteptată din partea lui Florin Călinescu la o petrecere. Celebrei prezentatoare tv nu îi lipsește niciodată zâmbetul de pe buze, chiar și în cele mai dificile clipe. Teo a fost provocată de colegul ei Bursucu să povestească un moment în care a fost jignită sau umilită.

Prezentatoarea a povestit despre acel moment stânjenitor prin care a fost nevoită să treacă.

Florin Călinescu a pus-o pe Teo Trandafir într-o situație stânjenitoare
Întregul episod a avut loc la o petrecere unde Teo a purtat o rochie, a purtat tocuri, iar ca accesoriu a avut un colier supradimensionat. În momentul în care a văzut-o, Florin Călinescu a avut o reacție total neașteptată și toți oamenii din jur au început să râdă.
“Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.

Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic’. Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?’. Eu trebuie să i-o servesc frumos, că altfel mă bate și zic: ‘Port!’. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?’. Am zis că mor, că intru în pământ.

Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a dezvăluit Teo Trandafir în cadrul emisiunii ”Teo Show„ de la Kanal D.

Mihai Găinușă a avut și el o reacție nepotrivită față de Teo
Teo Trandafir a povestit un alt episod similar care l-a avut de aceasta dată în prim plan pe Mihai Găinușă.

“Mi-a zis o chestie care m-a durut până în adâncul sufletului. Mă chinuisem să slăbesc vreo 30 de kilograme. Mi-a zis la televizor, după ce mă chinuisem să slăbesc: ‘Ești slabă, Teo Trandafir! Ești foarte slabă!’. Am simțit-o ca pe un pumnal în piept și nu i-am iertat-o niciodată”, a povestit Teo Trandafir.

Fostul cârcotaș nu este la primul incindet de acest gen. După ce s-a despărțit de colegul alături de care a cunoscut succesul, Șerban Huidu, Mihai a avut și la adresa acestuia o serie de remarci total nepotrivite.

Mihai Găinușă a fost provocat de Cătălin Măruță să-l caracterizeze în câteva cuvinte pe fostul său prieten și coleg, Șerban Huidu. „Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă în emisiunea lui Măruță.

sursa