Florin Pastramă are o bombă sexy în familie! Uite cum arată SImona

1.105

Florin Pastramă, proaspătul soț al lui Brigitte Sfăt, are o cumnată care fură toate privirile la evenimentele mondene. Fratele lui Florin, Relu, se iubește de ceva vreme cu senzuala Simona, o tânără care are aproape 10000 de fani pe conturile de socializare.

De fiecare dată când postează câte o fotografie, Simona se bucură de sute de like-uri și de comentarii măgulitoare din partea prietenilor virtuali, decolteul afișat de cele mai multe ori fiind ”vinovat” probabil de acest lucru.

Florin Pastrama si blonda

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, lună de miere de vis în Dubai! „Mă simt ca în rai”
Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, lună de miere în Dubai.

Cei doi proaspăt căsătoriți au ales ca destinație pentru luna de miere Emiratele Arabe, mai exact Dubai, o locație superbă, luxoasă, exact pe placul brunetei.

Brigitte și Florin Pastramă, lună de miere de vis în Dubai!
Atât Brigitte, cât și Florin profită din plin de luna de miere, iar pentru asta, au ales o locație cu adevărat specială. De când au ajuns în Dubai, frumoasa brunetă nu s-a sfiit să le împărtășească fanilor săi cât de fericită este și care este motivul pentru care nu se plictisește niciodată să revină în același loc.

„Dacă e să mă întrebați de ce mă întorc mereu aici, răspunsul e simplu: e locul care îmi place cel mai mult din lume, unde mă simt exact ca în rai, și sunt fericită că îmi petrec o parte din luna noastră de miere aici”, a spus Brigitte Pastramă pe una dintre paginile sale de socializare.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, prin intermediul unei emisiuni, în cadrul căreia concurau amândoi. Pe 27 mai, cei doi au avut cununia civilă, iar mai târziu, pe 7 iulie, a avut loc și nunta.

loading...
Sursa: wowbiz.ro wowbiz.ro
Loading...

Cmentariile sunt închise