16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Florin Pastramă, scos din sărite de o ceartă între Brigitte și fiica sa

Florin Pastramă și-a pierdut răbdarea după ultima ceartă dintre Brigitte și fiica sa rebelă, Sara, și a reacționat în consecință. Bărbatul i-a luat apărarea soției sale, răstindu-se la fiica Brigittei și chiar amenințând-o. Și totul a pornit de la o banală tentativă de redecorare a camerei.

Un nou scandal în familia lui Florin Pastramă și a lui Brigitte, totul pornind de la o ceartă între Sara și mama ei. Scânteia care a aprins totul a fost faptul că adolescenta a decis să-și „redecoreze” camera, fără să îi spună mamei ei.

Sara a crescut și s-a transformat într-o adolescentă rebelă, iar lucrul ăsta nu prea îi convine lui Brigitte. Bruneta a luat foc atunci când a observat că fiica ei a „redecorat” mobila din camera sa, scriind cuvântul „demon”. Sătulă de atitudinea Sarei, Brigitte Pastramă ia în considerare s-o trimită la tatăl ei, pe care îl cosideră vinovat de ieșirile fetei.

„O să trebuiască s-o ia taică-su s-o educe pentru că eu nu mă descurc cu ea. O s-a ia el, dacă eu nu m-am descurcat, poate el se va descurca mai bine. Nu urla că-ți trag una! (…) Te întoarce pe tine împotriva mea, dar las că te duci la el”, a afirmat Brigitte.

În tot acest timp, Florin Pastramă a încercat să medieze întregul conflict, dar fără prea mare succes. Până la urmă, și-a pierdut și el răbdarea.

„Cum vorbești cu maică-ta. Nu ți-e rușine așa un pic de ea. Nu mai ridica tonul la maică-ta”, a încercat să se impună soțul lui Brigitte.

În ultima vreme, fata și-a făcut un „obicei” în a-și supăra mama. În septembrie anul trecut, Brigitte Pastramă povestea că Sara a avut o atitudine total nepotrivite față de aceasta. Vedeta îl acuză pe fostul soț, Ovidiu Torj, pentru relația tensionată pe care o are cu propria fată. În vârstă de 13 ani, Sara vine schimbată în casa mamei sale și a lui Florin Pastramă după fiecare vizită pe care o face la reședința tatălui ei biologic.

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 zile să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat printre suspine Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte&Pastramă”.

Florin Pastramă, gelos pe Jador
Bruneta a povestit că incidentul ar fi pornit de la o melodie a artistului. Brigitte ar fi postat videoclipul respectivei piese pe contul său de socializare, iar de aici toata reacția furibundă a soțului ei.

„Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (n.r. – Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a declarat Brigitte la Xtra Night Show.

Soțul brunetei și-a justificat imediat reacția, motivând faptul că nimeni nu ar trebui să-i trimită mesaje partenerei lui. De asemenea, a subliniat faptul că el este primul care vede mesajele ei.

Însă de data aceasta, Florin Pastramă a trecut în cealaltă tabără, la ultima ceartă dintre Brigitte și fiica sa, luându-i apărarea soției sale…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate