13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Florin Piersic, mesaj dureros de Crăciun: „Mi-e frică de moarte!”

Florin Piersic a transmis un mesaj dureros de Crăciun într-o discuţie pe care a avut-o cu Dan Negru şi părintele Necula. Marele actor roman este preocupat de criza sanitară în care se află întreaga planetă.

Artistul a transmis un mesaj cutremurător în prag de sărbători şi a mărturisit că îi este frica de moarte.

Florin Piersic, mesaj dureros de Crăciun
Prin cuvintele sale, maestrul scenei din România, a căutat să îmbărbăteze şi să se arate solidar fata de vremurile grele pe care le trăim.

„Vă sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta.

Vă consolez în sensul că vă vreau să vă spun că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit, în toată această perioadă. Jur că vă spun adevărat, jur, adevărat, mie mi-e frică de moarte!”, a spus marele actor.

Îndrăgitul actor se teme de moarte
Ajuns la vârsta de 84 de ani, marele actor al României, a transmis un mesaj dureros de Crăciun şi a spus că îi este frica de moarte. Florin Piersic se fereşte de cele mai multe ori să folosească cuvântul „moarte” deoarece îi vine foarte greu.

”Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan, care nu au această spaimă, dar eu, mi-e greu să și pronunț cuvântul moarte. De-aia întotdeauna, Dan știe foarte bine și știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun „a murit”, ci „a plecat într-o stea”.

Așa vreau, că cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva, undeva într-o strea și se gândesc la dumneavoastră. Așa cum eu, azi, mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumeavoastră”, a spus Florin Piersic, scrie Fanatik.

Florin Piersic: „Aproape întreagă, inima mea, vă aparține”
Pe 27 ianuarie, Florin Piersic urmează să împlinească vârsta de 85 de ani. Aflat în urmă cu ceva timp la Cluj, unde a avut de realizat nişte filmări, actorul a spus că îi datorează absolut tot publicului.

„Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță”, a spus acesta într-un interviu acordat TVR Cluj.

„Inima mea, întreagă…Aproape întreagă, inima mea, vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!”

Florin Piersic, dragoste nesfârșită pentru public.

„E extraordinar, nu-mi vine să cred că totuși am această bucurie că după șase luni de zile în care am fost în pandemie toți, și dvs. și noi, actori, actrițe, tehnicieni, decoratori, muzicieni (…) să ne întâlnim cu publicul. Am două cuvinte pe care le iubesc în viața mea: bucurie și speranță.”, a spus marele actor în urmă cu ceva timp la Sinteza Zilei.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate