Florin Piersic, suparat de ziua lui. ”Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau”

Florin Piersic va implini 83 de ani si are de gand sa sarbatoreasca, alaturi de prieteni, la cinematograful care-I poarta numele. Este insa suparat, pentru ca, spune el, unii se folosesc de el, de fapt, de celebritatea lui. ”Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau… Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., „bani publici”. Nu se mai satura ziarele de stiri „de senzatie”. Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!” scrie Florin Piersic pe Facebook.
Florin Piersic, care implineste in curand frumoasa varsta de 83 ani, a postat un mesaj extrem de trist pe pagina sa de Facebook. Marele actor roman este extrem de suparat, pentru ca, spune artistul, unii se folosesc de celebritatea lui.

Mesajul lui Florin Piersic cu ocazia Centenarului Marii Uniri. „Romaniei nu pot sa ii transmit decat sa isi ia fraiele in mana”

Cum isi va petrece Florin Piersic ziua de nastere.
La auzul vestilor cu privire la organizarea unui eveniment grandios in cinstea sa de catre autoritati, Piersic a tinut sa mentioneze ca el nu doreste sa se ia din bugetul statului pentru propria omagiere si ca are alte planuri in ceea ce priveste aniversarea zilei sale de nastere. Actorul a dezvaluit ca va petrece alaturi de prieteni, la cinematograful care-i poarta numele. De asemenea, pe retelele de socializare, Florin Piersic a anuntat ca oricine doreste sa se alature, este binevenit. La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim”, a scris Florin Piersic pe pagina personala de Facebook, invitandu-si, de asemenea, toti admiratorii sa participe la aniver

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !