Viorica de la Clejani, de urgență la spital. Artista, infectată cu Covid-19

0

Vestea ca Viorica de la Clejani a picat victima virusului nemilos a bulversat pe toată lumea. Artista este infectată cu noul coronavirus.

Indragita artista de muzica de petrecere, Viorica de la Clejani, in varsta de 48 de ani, s-a infectat de curand cu nemilosul virus SARS-CoV-2 si a ajuns de urgenta la Insitutul Matei Bals din capitala, unde a fost si internata.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, starea de sanatate a Vioricai de la Clejani este stabila, insa destul de grava. Vestea teribila a picat ca un trasnet peste toti cei care ii admira muzica si sunt fanii artistei de foarte multi ani.
In urma cu cateva luni, artista declara in cadrulunui interviu nu are de gand sa se vaccineze inca si ca va mai astepta.

Aceasta a subliniat atunci si faptul ca se va imuniza cu vaccinul anti-covid doar daca va fi obligata si a recunoscut ca este destul de sceptica in ceea ce priveste aparitia foarte rapida pe piata a acestui vaccin.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19.

Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, a spus Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva luni, intr-un interviu, potrivit cancan.ro

Tot in urma cu ceva vreme, Viorica de la Clejani a mai declarat si faptul ca avea mici probleme de sanatate, insa a recurs atunci la o schimbare de alimentatie, deoarece decoperise ca are transaminazele marite.

„În ultima perioadă nu m-am

simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta… Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viața mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora două noaptea și rupeam frigiderul în două”,

a dezvaluit Viorica de la Clejani in cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro

Spune ce crezi