Reacția tatălui lui Florin Ristei, după ce artistul a venit cu iubita sa, Naomi, să ia masa în familie: ”A urlat”

Florin Ristei a povestit în emisiunea de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” o situație care a avut loc recent, după ce a mers cu logodnica lui Naomi Hedman la masă, la părinții lui. Tatăl artistul a avut o reacție neașteptată…

Dani Oțil l-a provocat pe Florin Ristei să povestească o întâmplare amuzantă cu el și iubita lui, dar înainte de asta prezentatorul de la Antena 1 și-a adus aminte de relația pe care a avut-o el cu o femeie de culoare.

”Eu am avut a treia copertă în Ciao cu o tânără de culoare. Am fost înaintea ta, Ristei. Suntem la un restaurant pe Decebal, eram atât de funny încât îi citeam meniul si ea râdea în hohote, așa de bine știam engleza.

S-a și umflat un pic știrea și, ce era interesant, au zis ca am avut o relație de 4-5 ani și atunci ea s-a întors pentru closure.  Și mama… m-a întrebat după…

Am fost în Brazilia și nu prea mi-a plăcut, taximetriștii acolo sunt ca la noi. Că de ce am bagajul ăsta mare. I-am zis: turist.

Plus că vreau să fac un studiu și să îi arăt Gabrielei că dacă vorbești românește și tare, ca-n Ardeal, acolo poți să te faci înțeles”, a povestit Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1.

După ce a ascultat povestea lui Dani Oțil, Florin Ristei a mărturisit ce s-a întâmplat ultima dată când a fost cu iubita lui, Naomi Hedman la masă la părinții lui.

Tatăl artistului nu știe limba engleză, astfel că pentru a putea comunica cu viitoarea lui noră a ales o altă modalitate. Bărbatul a început să strige la Naomi, în speranța că aceasta va înțelege ceea ce i zice. Situația l-a amuzat teribil pe Florin Ristei.

”Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminică la masă cu ea (la părinții săi – N.R.). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat la ea: Îți place aici? Mai vrei să vii aici?”, a dezvăluit Florin Ristei.

Părinții lui Florin Ristei o plac pe Naomi
”Și cât de tare o plac ai mei! Mama a fost tot timpul deschisă la cap. Și să-l vezi pe taică-miu la masă, nu știe o iotă engleză și zice: «ÎȚI PLACE MÂNCAREA?». «Dacă vorbești mai tare tot nu te înțelege», i-am zis. Ea zice: «DA!». Și el: «VREI SĂ-ȚI MAI DAU?».

Cu mama a făcut câteva ore de română, a mai învățat-o. Acum citește aproape cursiv în română. Nu înțelege tot, dar știe să citească diacriticele. Are permis de ședere pe 5 ani”, a povestit Florin Ristei.