• Home
  • Actualitate
  • Florin Salam îl venerează pe Ceaușescu. Manelistul s-a apucat de politică și comentează dur actuala situație a țării

Florin Salam îl venerează pe Ceaușescu. Manelistul s-a apucat de politică și comentează dur actuala situație a țării

Florin Salam

Florin Salam, cunoscutul cântăreț de manele, a generat controverse recente prin declarațiile sale critice la adresa liderilor politici din România și prin aparițiile sale la evenimente organizate de figuri controversate. Salam a lansat acuzații grave împotriva liderilor PSD și PNL, susținând că aceștia s-ar implica în practici obscure pentru a obține aderarea României la spațiul Schengen, afirmând că „stau pe sub mese la Viena”. Artistul a remarcat, de asemenea, inconsecvențele politicienilor români, criticând sumele imense cheltuite pe vaccinuri în contextul pandemiei.

Pe de altă parte, Salam nu se ferește să apară în cercul interlopilor, fiind invitat la petreceri organizate de figuri notorii ale lumii interlope. Recent, a fost prezent la un eveniment în Italia, organizat de Valentin Eugen Baluș, cunoscut sub numele de “Vali Nebunu”, membru al grupării “Clanul Sportivilor”. Baluș, care se află în Italia de peste doi ani pentru a evita o condamnare la închisoare, l-a invitat pe Salam să cânte la petrecerea sa, unde cântărețul a fost răsplătit generos pentru prestația sa.

Imaginile de la petrecere, postate pe TikTok de către Baluș, arată o atmosferă efervescentă, cu Salam cântând în fața interlopilor și strigând „Respect, respect”. Aceste apariții contrastează puternic cu discursul său critic la adresa politicienilor, stârnind reacții diverse în rândul publicului și mass-media.

ceausescu salam 72968cc6df