Fost fotbalist de la UTA Arad, mort la doar 48 de ani după ce a făcut infarct

Un fost fotbalist din Arad, acum patron al unei firme de transport, a murit la doar 48 de ani. „Zico” cum îl strigau prietenii pentru asemănarea cu celebrul fotbalist brazilian a murit la două zile după ce a fost externat. În urmă cu două săptămâni a suferit un infarct, a ajuns la spital și, deși părea că se simte mai bine starea acestuia s-a agravat.

Suporter de mic al echipei UTA Marius Misarăș a și ajuns să joace fotbal pentru echipa favorită. A fost un fotbalist talentat și astfel s-a ales și cu o poreclă celebră. Prietenii îl strigau „Zico” pentru asemănarea cu celebrul fotbalist brazilian. Acum însă s-a stins din viață.

După ce a renunțat la fotbal, Misarăș s-a apucat de afaceri și și-a deschis o firmă de transport in Arad iar afacerile ii mergeau bine. Ultimele două săptămâni au fost grele pentru fostul fotbalist. A fost internat în spital în urma unui infarct, a trecut prin momente de cumpănă pe secția de ATI, dar apoi a fost externat și, deși părea că își revine, starea sa s-a agravat în ultimele două zile.

Apropiații lui „Zico” spun că acesta ar fi luat o bacterie în timpul în care a fost internat la spital. Acum rudele și prietenii se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.