13.8 C
București
marți, 18 mai 2021

Fosta soacra a Danei Budeanu era una celebra, prezentatoare a jurnalelor TVR

Nu este cunoscut de toti ca Dana Budeanu a avut o soacra celebra cunoscuta pentru prezentarea jurnalelor pentru postul TVR inainte de anul 1989. Delia Budeanu, este o femeie de o frumusete neasemuita, ea fiind fosta soacra a Danei Budeanu. Dupa sfarsitul facultatii s-a angajat la Radio Romania, ulterior a primit un post de crainica la TVR.

Dana Budeanu a devenit foarte cunoscuta datorita parerilor ei care au starnit controversa in mediul online. Dar multi nu o cunosc pe soacra acesteia anume Delia Budeanu. Ea este cunoscuta ca fiind o jurnalista si o prezentatoare romanca pentru Televiziunea Romana in perioada anilor `90. In momentul de fata sotul acesteia anume jurnalistul Radu Budeanu este decedat, iar ea realizeaza o emisiune pe postul Antena 2.

Dana Budeanu a avut o soacră celebră

Pe data de 28 mai 1949 s-a nascut Delia Budeanu, iar copilaria si-a petrecut-o la tara in casa tatalui ei. Bazele Statiunii de Cercetare Pomicola Voinesti au fost puse de catre tatal ei si este creatorul soiurilor „Frumosul de Voinesti” , „Generosul de Voinesti” si „Deliciosul de Voinesti”.

Cum a ajuns soacra controversatei Dana Budeanu să facă televiziune

Delia Budeanu a stat doar trei ani la Cluj, apoi s-a transferat la București. Imediat după absolvire s-a angajat la Radio România. Dacă viața nu ar fi dus-o aici, și-ar fi dorit să facă cu totul altceva. S-a gândit la Drept, Filologie sau Matematică, spre care avea aplecare, însă visul său secret a fost să facă operă. Un profesor de canto i-a prevestit un viitor strălucit în muzică, însă tatăl s-a opus. Astfel că, la televiziune a ajuns din întâmplare.

Ea a locuit doar trei ani in Cluj, ulterior transferându-se in Bucuresti. Dupa absolvire a prins un post pentru Radio Romania. Daca viata nu ar fi dus-o aici, si-ar fi dorit sa faca cu totul altceva Dreptul fiind una dintre variante precum si Filologia sau Matematica, insa ea avea o atractie secreta pentru opera. Un profesor de muzica i-ar fii prevestit un viitor stralucit in materie de muzica dar tatal sau s-a opus, astfel ajungand in televiziune.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate