24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Fostul deputat Mihail Sirețeanu s-a stins din viață

Doliu în PSD! Fostul deputat Mihail Sirețeanu s-a stins din viață la 73 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de Organizația Județeană a PSD Prahova pe pagina oficială de Facebook.

Fostul politician a avut trei mandate în Parlamentul României, între anii 1996-2008. În primul mandat, 1996-2000, el a fost ales în Camera Deputaţilor din partea PDSR – Partidul Democratiei Sociale din Romania după care, în mandatul 2000- 2004 din partea PDSR-Partidul Democraţiei Sociale din România – până în iunie 2001 și din iunie din partea PSD-Partidul Social Democrat, 2004-2008 – deputat al Partidului Social Democrat Prahova.

Mihai Sirețenu a absolvit Şcoala tehnică de maiştri – specialitatea “prelucrarea ţiţeiului”.
”A plecat dintre noi un om bun, un om care a iubit viața, colegul nostru Mihail Sirețeanu, fost deputat de Prahova în perioada 1996-2008 și fost vicepreședinte al CNSLR Frăția! Suntem alături de familia greu încercată în aceste momente extrem de dificile și le transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre eternitate!” este mesajul distribuit pe pagina de Facebook a PSD Prahova.

Bogdan Toader, candidat PSD Prahova pentru Camera Deputaților, a transmis la rândul său condoleanțe familiei: ”Organizația Județeană PSD Prahova deplânge pierderea colegului, prietenului, omului Mihail Sirețeanu. Un spirit inconfundabil, prețuit de toți colegii de partid și nu numai. Este foarte greu să vorbim la trecut de oameni ca Mihail Sirețeanu.

Știm sigur că o să ne lipsească umorul, spontaneitatea, empatia și implicarea sa! Suntem alături de familia greu încercată, căreia îi dorim putere să depășească asemenea momente! Dumnezeu să te odihnească în pace, Sire!”.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată pe Mihail Sirețeanu, în 2006, fiind acuzat de fraudarea Fabricii de armament din Mizil, în perioada 2003-2004, cu o sumă de aproximativ 200.000 de euro. El a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, în anul 2011.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate