All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Fostul șef al adevăratelor ”Dosarele X” din Pentagon: ”Existența OZN-urilor, demonstrată fără putință de tăgadă”

Fostul șef al unui program aparținând Pentagonului susține că existența obiectelor zburătoare extraterestre ”a fost demonstrată fără putință de tăgadă”.

Potrivit Daily Mail, care citează The Telegraph, este vorba despre fostul agent american de informații Luis Elizondo, care a afirmat într-un interviu că, de-a lungul anilor, au fost văzute ”o grămadă” de obiecte zburătoare neidentificate.

Elizondo, care a fost șeful programului secret al Pentagonului ”Advanced Aviation Threat Identification” până în luna octombrie 2017, a declarat pentru cotidianul The Independent:

Cred că este destul de clar că nu e vorba de noi și nici altcineva, așa că cineva trebuie să întrebe de unde vin”.

Programul, care a fost lansat în 2007 și care a fost finanțat cu 22 de milioane de dolari de către Guvernul SUA, a fost secret până luna aceasta. Elizondo a mai spus că OZN-urile au fost văzute de cele mai multe ori în zona uzinelor nucleare.

El susține că și-a dat demisia deoarece este de părere că Guvernul trebuie să finanțeze cu o sumă mult mai mare acest program.

Programul a fost creat cu sprijinul unor senatori care se temeau că fenomenele inexplicabile ar putea fi provocate de o tehnologie avansată militară a unor state precum Rusia sau China, iar SUA ar fi putut fi în pericol din acest motiv.

Elizondo a mai afirmat că mulți dintre piloții de marină au descris nave zburătoare care se deplasau și acționau într-un mod care părea să fie deasupra cunoștințelor umane.

”Nu am văzut niciodată așa ceva”, a mai spus el.

Programul The Advanced Aviation Threat Identification” s-a încheiat în 2012”, a precizat un purtător de cuvânt al Pentagonului, Laura Ochoa.

”Credința mea personală este că există dovezi foarte convingătoare că s-ar putea să nu fim singuri. Aceste aeronave, noi le spunem aeronave, au caracteristici care nu se afla în prezent în inventarul SUA și nici al unor țări străine, de care noi să avem cunoștiință.

Obiecte care nu au niciun fel de servicii aeriene evidente, niciun fel de propulsie la vedere, și se mișcă într-un fel care presupune o mare manevrabilitate și care depășesc forțele umane sau orice altceva bilogic”, a spus Luis Elizondo pentru CNN.

Sursa: Daily Mail

loading...