Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Anthony Hopkins, confundat cu un cerşetor. Cum arăta actorul ?

Celebrul actor în vârstă de 80 de ani a fost confundat cu o persoană fără adăpost de către un trecător, în timp ce îl interpreta pe Regele Lear.

Pentru acest rol, Hopkins a fost filmat împingând un cărucior în care părea să aibă toate bunurile sale, pe străzile din oraşul englez Stevenage, scrie The Independent.

Incidentul a fost povestit de regizorul peliculei, Richard Eyre: „În timp ce filmam acolo, o femeie care se deplasa cu un scuter s-a apropiat de Tony (n.r. – Anthony Hopkins) şi i-a spus: «Ştii, există un cămin de bătrâni puţin mai încolo. Ai putea să îţi duci căruciorul acolo»“.

Anthony Hopkins, la filmările producţiei „Regele Lear“ FOTO Ross Peters/REX/Shutterstock

Filmul „Regele Lear“ a fost realizat în 25 de zile şi va avea premiera în această lună, la BBC Two, urmând să fie anunţată şi data exactă. Din distribuţie mai fac parte actorii Emma Thompson, Florence Pugh, Emily Watson, Jim Broadbent, Andrew Scott şi Christopher Eccleston, notează News.ro.

Anthony Hopkins, născut pe 31 decembrie 1937, este un actor britanic de film, teatru şi televiziune. Considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale, starul britanic a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 1992 pentru evoluţia sa din filmul „Tăcerea mieilor/ The Silence of the Lambs“. Anthony Hopkins a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele „Rămăşiţele zilei/ The Remains of the Day“, „Nixon“ şi „Amistad“.

Anthony Hopkins a fost înnobilat în 1993 de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru servicii deosebite aduse artei dramatice şi are, începând din 2003, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

loading...
Sursa: Adevarul

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies