8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

FOTO Marina Voica și-a pregătit casa și curtea de Crăciun: «Am muncit, dar merită»

Marina Voica are o comunitate mare de fani virtuali, așa că îi ține la curent cu tot ce face prin casă, prin curte, dar și cu noutăți legate de activitatea ei artistică. Recent, îndrăgita solistă s-a fotografiat lângă brăduțul împodobit, așezat pe scările casei, într-un decor de Sărbătoare. „Am muncit, dar merită”, a scris solista în dreptul imaginii care a strâns aproape 1000 de aprecieri.

Marina Voica: „Mereu mi-a fost frică de gripele astea”
Contactată în primăvară de reporterii Click!, atunci când România se afla în stare de urgență, Marina Voica ne-a povestit despre viața în pandemie: „Mereu mi-a fost frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când”.

Cântăreața își menține tonusul cu sport. „Mai fac gimnastică, am o condiție fizică bună. Am făcut și curățenie în casă, am aspirat în toate ungherele. Mai ies în curte, mă aranjez când ies și până la poartă. Fac haz de necaz, să vedem cât mai durează. Dacă nu am activitate, stau acasă”, a completat interpreta șlagărului „Și, afară, plouă, plouă!”.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate