24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

FOTO Pacientul fugit este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Un pacient în pijamale a sărit gardul și a fugit dintr-o secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești

UPDATE Potrivit unor surse, pacientul care a fugit astăzi din secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Acesta fusese internat chiar astăzi, fiind adus la spital de un echipaj de poliție.

Se pare că pacientul a bruscat o infirmieră în spital, apoi a fugit de pe secție, a sărit gardul unității medicale de unde a fost văzut apoi alergând pe stradă.

Cadrele medicale au sesizat poliția, iar bărbatul este căutat la ora actuală.

Contactat de ziarul Incomod, managerul SJU Ploiești dr. Bogdan Nica a declarat că a demarat o anchetă administrativă în acest caz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un pacient al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, secția exterioară de pe strada Buna Vestire, a fost văzut când a sărit gardul unității medicale și a fugit pe stradă. 

FOTO Pacientul fugit este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Un pacient în pijamale a sărit gardul și a fugit dintr-o secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești 1Bărbatul era îmbrăcat doar într-o pijama albă (foto sus) și și-a aruncat papucii în fața sediului DIICOT (foto dreapta), apoi a continuat să fugă desculț pe stradă.

 » Citeste mai mult pe ziarulincomod.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate