Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: „Mi-a murit tatăl de foarte tânăr!”

Fuego a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale peste care nu a reușit să treacă nici până în prezent. Celebrul artist și-a pierdut tatăl foarte devreme și îi simte lipsa mereu.

Fuego este unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști din România. Artistul a spus că îi este extrem de dor de tatăl său și că îi simte cel mai mult lipsa de sărbători, pentru că el era cel care obișnuia să pregătească masa de Crăciun, pe care o încărca cu fel și fel de bucate tradiționale ardelenești.

Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale:
Deși se bucură de toată dragostea publicului său, Fuego are o mare durere în suflet, iar acest sentiment se acutizează în această perioadă premergătoare Sărbătorilor de iarnă.
Artistul a mărturisit că tatăl său a avut probleme de sănătate și a început și el să meară la medici pentru a preveni o posibilă boală genetică. Artistul spune că a primit de la tatăl său moștenire tradițiile, iar de la mama sa vocea pe care o are.

„Tatăl meu avea o problema din genă. Ai mei nu au murit de cancer sau alte boli, au avut probleme cardiace și am început să mă controlez și eu.

Atunci tehnica medicala nu era ce e acum. Atunci, nu aveai posibilitatea să te controlezi. Un lucru este sigur, noi suntem trecuți de vârstă de 40 de ani, trebuie să te întreții cu niste medicamente care sunt ușor de luat. Am avut o deficienta de vitamina D. Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea, ci de la mama o moștenesc. Ea canta la „Cântarea României.” Și astăzi mama canta. Cu mama cântam în casă. Luam casete și le înregistram cu noi”, a declarat Fuego, la wownews.

Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră
Fuego a mărturisit că niciodată nu a primit ajutor în carieră, dar a reușit să se descurce cu puțin ajutor din partea părinților săi. Artistul susține că nu o să uite niciodată acele vremuri, deoarece au fost foarte grele.

„Eu, când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele”, a mărturisit Fuego la Antena Stars.