Fuego își serbează ziua de naștere. La mulți ani!

Fuego împlinește astăzi 43 de ani, ocazie cu care All4Romania, îi urează un sincer ”La mulți ani!”

Zi mare azi pentru celebrul Paul Surugiu-Fuego, vedetă TVR 2, unul dintre cei mai iubiți artiști ai României la ora actuală, cu popularitate covârșitoare, cu numeroase proiecte, turnee șicolaborări. Acesta își celebrează ziua de naștere, făcând o vârstă frumoasă, pecare-o spune cu seninătate – 43 de ani. De vreo 25 de ani reușește să semențină pe scena muzicală, fiind permanent în centrul atenției, deși este unartist independent, care trăiește din munca sa.

A străbătut toți pașii și-aluptat pentru a ajunge unde este astăzi. Este iubit în Basarabia, acolo undeface spectacole-eveniment și unde are titlul de Artist al Poporului, cea maiimportantă distincție în stat. N-are vanități, își iubește colegii și-ipromovează în emisiunea sa de la TVR 2, al cărui sezon trei va debuta pe datade 15 septembrie, de la ora 15.00.

”N-am fițe, nu mă consider star..„

„Nu am și nu am avutniciodată vanități absurde. Sunt mai simplu decât își imaginează mulți. N-am fițe, nu mă consider star, iar anii și poveștile prin care-am trecut, în ceipeste 25 de ani de carieră, m-au călit și m-au făcut să înțeleg că nimeni nu emai presus decât altcineva pe lumea asta, iar arta are ecouri pentru toatălumea. Și credeți-mă, atât timp cât cineva se regăsește în munca ta, atunciscopul este îndeplinit! Mă simt confortabil în propria piele, am capul peumeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu să dăruiescoamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. Suntfericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida dupăpropriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu mi-ldoresc”, a declarat Paul Surugiu – Fuego.