Fulgy a vorbit, în exclusivitate, despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Bia Khalifa

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, se iubește cu Bia Khalifa! Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Mr. Moft, așa cum se autointitulează tânărul, a spus cum se înțelege blondina cu mama sa, Viorica de la Clejani. Mai mult decât atât, Fulgy a declarat că este mai fericit decât a fost vreodată. Iar totul i se datorează Biei Khalifa! Vă prezentăm declarații exclusive în cele ce urmează. 

Bia Khalifa și Fulgy locuiesc deja împreună, deși au început o relație de puțin timp. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.ROfiul Clejanilor a susținut că o cunoaște pe blondină de la vârsta de 15 ani. Mai mult decât atât, tânărul a declarat că n-a fost nevoie de prea multe insistențe pentru a o convinge pe Bia Khalifa să se mute în aceeași casă cu el.

Totodată, Fulgy a menționat că Viorica de la Clejani și Bia Khalifa comunicau de ceva vreme, fără ca el să știe. Cântăreața o urmărea pe blondină în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar atunci Viorica de la Clejani a simțit să-i scrie Biei Khalifa un mesaj de încurajare.

„Ele vorbeau de dinainte și eu nu știam

CANCAN.RO: Cum s-a întâmplat, că nu se aștepta nimeni la asta?! La relația ta cu Bia Khalifa. 

Fulgy: Cu Bia în felul următor spun: e o fată foarte mișto, e un om minunat. Dacă era ce nu trebuie, crede-mă că nu era lângă Mr. Moft. Iar acum, vă rog frumos, din partea mea, pe Bia Khalifa o strigați Mrs. Moft. Deci avem o relație foarte frumoasă și ne înțelegem de minune. Eu, unul, sunt mai fericit decât am fost vreodată, de ce să mint?!

CANCAN.RO: Dar cum v-ați cunoscut? 

Fulgy: Online. Online se fac lucrurile acum. 

CANCAN.RO: Și cât a durat de la momentul ăla până acum, când te-ai mutat cu ea în casă. 

Fulgy: Doar i-am spus „vino” și a venit. Nu am stat să mă rog sau să-mi bat capul. Ea mi-a răspuns de la primul mesaj și uite-ne aici, suntem la Beach, please!. Mie îmi place lumea asta, eu aș vrea să fac parte din lumea asta, promit că de data asta sunt varianta cea mai bună și promit lucruri frumoase. Vreau fapte mai mult, nu vorbe. 

CANCAN.RO: Cum a reacționat doamna Viorica în momentul în care a cunoscut-o?

Fulgy: O fată frumoasă și aceeași gândire ca și mine. Oricum ar fi fost Bia sau oricum ar fi fost orice femeie din viața mea, mama mea o respecta și o iubea. Din simplul motiv că sunt eu fericit și bine. A avut o reacție pozitivă. A luat-o în brațe și a pupat-o. Ele vorbeau de dinainte și eu nu știam. 

CANCAN.RO: Ți-au uneltit-o pe asta. 

Fulgy: Mama o urmărea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și fiind un consumator, ca toată lumea, de televiziune, de show-uri și de chestii, a citit-o pe Bia și a simțit să-i scrie un mesaj în care i-a spus că e un om minunat să nu renunțe și să nu pună capul la hate sau la oamenii care te trag în jos. Pentru mine sunt banii hate-ul, dar uite, o femeie nu e puternică așa ca noi și sunt niște situații în care și ca bărbat, și ca soldat, și ca președinte îți vine să-ți rupi părul din cap de câtă răutate poate să existe.

Dar sunt toate bune și frumoase, vreau să vă spun că am cunoscut-o pe fata asta recent, bine, eu o știu de la 15 ani, dar asta e o poveste mai lungă.

În rest, îmi doresc să fiu un exemplu și dacă n-am fost până acum, voi fi, vă promit. 

„Femeia a simțit să-l sune pe taică-su și să-i spună că a cunoscut un tip și vrea să-l prezinte”

CANCAN.RO: E o schimbare foarte mare a lui Fulgy. 

Fulgy: Poate și datorită Biancăi, cumva, vibe-ul ei, felul ei de a fi, și mai ales povestea ei pentru că o cunosc… e de bine. 

CANCAN.RO: Ai tăi n-au o problemă cu ce face ea?

Fulgy: Mie Bia mi se pare un business woman, face ce face, dar îl face ca business și mi-a demonstrat și am văzut lucrurile astea. Nu pot să vă spun decât să o urmăriți peste tot.  

CANCAN.RO: Am întrebat-o dacă vrea să vă căsătoriți. Are planuri serioase. 

Fulgy: Vă dau ceva din casă, dar nu mult. Vreau să vă spun că la cum m-am comportat cu ea de când o cunosc, astăzi, Bia poate te superi că spun, femeia a simțit să-l sune pe taică-su și să-i spună în spaniolă că vrea să vină cu un băiat, că a cunoscut un tip și vrea să-l prezinte. Tatăl ei, după voce și după răspunsul lui, pentru că am puterea asta de a citi și a simți oamenii, a spus un „Si”, spaniol.  

 

Sursa: cancan.ro