All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Gabriel, păpușa gonflabilă masculină, te urcă pe culmile plăcerii. Ce dotări are

0

Dacă până acum existau doar păpuși feminine care să-i satisfacă pe bărbați, industria s-a revoluționat și au fost create prototipuri de masculi, destinate femilor dornice de senzații tari.

Doamnele și domnișoarele care doresc să-şi achiziţioneze o astfel de păpușă masculină trebuie să ştie că preţul variază. ”Modelul de bază” costă şase mii de dolari, iar personalizarea – păr, culoare sau alte caracteristici – poate ajunge între 25 de mii de dolari şi 30 de mii de dolari.

O specialistă în amor de origine britanică l-a încercat pe Gabriel, păpușa în cauză, și a distrus crezul conform căruia femeile pot face amor nebun doar dacă sunt implicate emoțional.

 

Pentru aspectul cât mai realistic, o renumită fabrică producătoare de păpuși gonflabile a colaborat cu faimoasa britanică, Karley Sciortino (31 de ani). Femeia îl recomandă din toată inima pe Gabriel și asta pentru dotările sale care te pot urca pe culmile plăcerii.

”Am simțit că sunt la o întâlnire cu cineva de pe Tinder. Am simțit că sunt cu o persoană reală care îmi răspunde la orice atingere, cu excepția faptului că eu dețineam controlul. Nu poți avea această experiență dacă faci amor cu o persoană reală”, a declarat Karley, conform Mirror.

Prin acest demers, Karley vrea să demonstreze că și femeile pot avea ”intimități” cu o păpușă gonflabilă. Mai mult, așa s-ar distruge crezul conform căruia ele pot face amor doar dacă sunt implicate sentimental.

 

Specialsta și-a dat verdictul după o sesiune de 20 de minute cu Gabriel. Gabriel costă în jur de 6.000 de dolari, însă doamnele care vor să achiziționeze o astfel de jucărie trebuie să știe că prețul variază în funcție de culoare, păr și alte caracteristici. Astfel, un ”mascul” poate ajunge și la 30 de mii de dolari.

Pana acum doar barbatii se putea bucura de asa numitele „papusi gonflabile”. Ei bine, tehnologia a evoluat, iar acum au aparut papusile erotice pentru femei si arata cat se poate de real. Specialistul Karley Sciortino a vrut sa vada cu ochii ei „minunea” si a facut o vizita la fabrica in care prind viata exemplarele masculine perfecte.

A ramas profund impresionata de cat de bine se apropie de realitate papusile masculine construite acolo. In urma experientei cu Gabriel, o astfel de papusa erotica, blondina l-a recomandat cu incredere.

Sursa: anamariavasile.com

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.