Gabriela Cristea a dat vestea buna. Fanii au reactionat imediat: „Felicitari!”

Este zi de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și asta pentru că fiica ei cea mică își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Micuța Iris a împlinit frumoasa vârstă de 4 anișori. Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatoarea TV a postat pe rețelele personale de socializare câteva imagini emoționante, dar și un mesaj. Iată ce a scris pe Facebook pentru cea mică!

Iris, fiica cea mică a Gabrielei Cristea, a împlinit 4 anișori astăzi. Prezentatoarea TV o sărbătorește pe cea mică și a postat un mesaj emoționant pentru aceasta, pe rețelele personale de socializare.

Zi de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea! Iris, fiica cea mică a prezentatoarei TV, a împlinit 4 anișori astăzi. Cea mică a avut parte de un mesaj emoționant din partea mamei sale, care a și postat câteva imagini speciale cu ea.

Pe rețelele personale de socializare, Gabriela Cristea a postat un mesaj emoționant pentru fiica ei, Iris, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Prezentatoarea TV a pus și câteva fotografii speciale cu cea mică, însă de când aceasta s-a născut, dar și din prezent.

„Iris…4 ani! Copilul meu “complice” implineste 4 ani…a fost cea mai cuminte bebelusa pana la un an, apoi si-a aratat personalitatea si ne-a uimit mereu cu bucuria si energia ei. Incerc sa pastrez parfumul fiecarei perioada si in fiecare zi imi revin in minte crampeie din momentele noastre. Te-ai aratat din cer cand inca nu stiam ca esti asezata cuminte la mine in burtica si ne-ai schimbat toate valentele si granitele existentei noastre. Azi mi-ai zis dimineata la ureche ca ma iubesti si mi-ai dat cel mai dulce si inocent pupic, momentul asta vreau sa il pastrez cu tine de la 4 ani. Iti doresc ca in viata sa te mangaie norocul, dragostea ti-o daruim noi din tot sufletul. Te iubesc, zeita Iris!”, a scris prezentatoarea TV pe pagina de Facebook.