24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Gabriela Cristea, însărcinată pentru a treia oară? Ce a dat-o de gol pe vedetă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV, care de câțiva ani s-a retras și își dedică tot timpul familiei. Deși nu a avut prea multe apariții în ultima perioadă, fanii nu au uitat-o și îi urmăresc activitatea în mediul online și reacționează la postările sale. Una dintre cele mai interesante apariții a fost cea de la Te cunosc de undeva, de pe 19 decembrie, unde a cântat alături de soțul ei. Un detaliu nu a trecut neobservat, de unde mulți au concluzionat că ar putea fi din nou însărcinată.

Gabriela Cristea ar putea deveni mămică din nou
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut un moment de excepție la show-ul Te cunosc de undeva. Cei doi au luat cu asalt scena și au pregătit un moment emoționant atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă. Deși nu l-a trimis în finală, prestația a fost excepțională și de succes și nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă pe celebra prezentatoare TV într-o astfel de ipostază. Aplauzele au curs, la fel și mesajele frumoase pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, un detaliu a atras atenția tuturor. De ceva timp, se știe că Gabriela Cristea este foarte atentă la silueta ei, după ce a reușit să piardă în greutate considerabil în urma cele de-a doua sarcini. Cum fanii sunt foarte atenți și analizează cu atenție fotografiile vedetelor pe care le apreciază, așa au făcut și de data aceasta.

În fotografiile postate de Tavi, ei observat că burtica Gabrielei ar fi crescut și s-au gândit imediat la faptul că ar putea fi din nou gravidă, pentru a treia oară. Internauții nu au ezitat să ceară explicații sau să ureze felicitări posibililor viitori părinți și chiar au precizat că se bucură dacă este vorba despre o asemenea veste.

“Si mie mi se pare că ar avea burtică de gravidută/Gabriela este însărcinată? Oricum, să facă copii cât mai mulți, că este frumușică foc/ Superbi👏 Gabriela ești bestială!❤️😘🤩/ Îmi place foarte mult de voi toți patru sunteti superbii. Felicitări Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cei doi soți nu au răspuns până ac um fanilor, însă toți speră că le vor da o veste bună.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate