23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta aceasta

Gabriela Cristea le-a dat marea veste fanilor. Vedeta a anunțat că după o pauză, de mai bine de doi ani, se întoarce pe micile ecrane și nu o face singură. Pregătește un reality show în care protagoniștii principali o să fie întreaga sa familie.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, cât și cele două fetițe: Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena o să fie vedetele noului show. Cei patru și-au deschis ușa casei și sunt pregătiți să îi primească pe telespectatori, care vor descoperi multe secrete din viața de familie a Gabrielei Cristea.

Noul reality show a avenit ca o provocare pentru Gabriela și Tavi Clonda, care deși nu au mai făcut asta până acum sunt convinși că o să fie o experiență interesantă, pe care speră să o ducă la final cu bine.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre!

Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine.

Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda.

Fanii au fost încântați
După ce Gabriela Cristea a anunțat noul proiect în care este implicată, fanii au fost extrem de încântați și curioși. Aceștia au încurajat-o pe vedeta și au mărturisit că abia așteaptă să arunce o privire în „bucătăria” familiei acesteia.

Mai mult, internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă prin ce întâmplări trec zilnic cei patru și cum este viața lor de familie, cum se descurcă Gabriela și Tavi în rolul de părinți și cu ce își ocupă timpul. Deși reacțiile au fost în mare parte pozitive au existat și câțiva cârcotași care nu s-au arătat deloc încântați.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate