Gabriela Cristea și Tavi Clonda, scandal într-o parcare din Poiana Brașov. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de un scandal într-o parcare din Poiana Brașov. Cuplul și-a dorit să se relaxeze preț de câteva zile și au ales ca destinație o stațiune de la noi din țară. Din nefericire, aceștia au avut parte de o surpriză neplăcută într-o parcare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, scandal într-o parcare privată

După ce au vizitat mai multe locuri din Poiana Brașov, cuplul s-a oprit pentru un popas într-o parcare privată. Locul respectiv era amenajat cu câteva tarabe cu bunătăţi, astfel cei doi au mai rămas câteva minute bune, timp în care au făcut câteva cumpărături.

Când au dat să plece, au avut parte de o surpriză neplăcută.  În momentul în care au vrut să plătească parcarea, aceştia au sesizat faptul că aparatul nu dă rest, iar dacă nu ai sumă fixă, banii rămân în dispozitivul respectiv. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit întâmplarea prin care a trecut şi a lansat un avertisment pentru cei care o urmăresc pe Instagram.

„Suntem în Poiana Brașov și am venit și noi aici, la târg. Am avut o surpriză extrem de neplăcută, în sensul că… Suntem aici într-o parcare, cred că e privată, costă 3 lei pe oră sau 24 de lei 24 de ore. Nu costul ne deranjează, ci faptul că acest aparat nu dă rest. Pe românește… mi se pare furăciune pe față. Știu că o îmi zică cineva și pentru 2 lei diferență… Ideea e că e foarte mișto în Poiana Brașov și sunt câteva lucruri care strică toată atmosfera asta”, a spus Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

Tavi Clonda, a fost nemulțumit de această situație. „E japcă. Nu ai… pui 10 lei”, a spus artistul.

Tavi Clonda, despre viața de familie

Tavi Clonda a dezvăluit și motivele pentru care între el și partenera sa de viață mai apar discuții. Se pare că de obicei problemele pleacă de la treburile casnice și responsabilitățile fiecăruia.

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul.

De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a mai spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele alături de familie

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor că a primit niște vești proaste, care au măcinat-o. Vedeta nu a vrut totuși să ofere prea multe informații. Extrem de activă pe Instagram, aceasta a primit in unele cazuri mai multe critici.

„Viața e atât de schimbătoare. Ieri am primit o veste proastă, dar până seara am întors totul pe toate părțile și am descoperit că vestea proastă are și o perspectivă bună, dacă vezi partea plină a paharului.

Concluzia: ca să realizezi ceva, ai nevoie de tenacitate și dorința de a o lua mereu de la capăt. Până când ajungi să îți atingi scopul. Închin pentru cei temerari! ”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.