Gabriela Prisăcariu, acuzații grave pentru Dani Oțil! Prezentatorul și-a dat arama pe față: “Tati e zgârcit!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz. Cei doi au o familie minunată si niciodată nu au fost implicați în certuri, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz nici în familia lor. Scumpirile din ultima vreme i-au pus capac si prezentatorului!

Ce face Dani Oțil pentru a economisi

Dani Oțil și Gabriela se iubesc deja de mult timp și au o relație minunată. Micuțul lor le-a întărit și mai tare iubirea și se bucură de fiecare moment petrecut alături de el. Rămas singur cu mama lui acasă, Tiago s-a pus pe șotii si modelul a găsit o modalitate de a se amuza puțin pe seama soțului.

\

Gabriela l-a postat pe Tiago pe rețelele de socializare, unde toată lumea a observat că era gros îmbrăcat. Mama lui a profitat de faptul că fiul său și-a pus căciula în cap si ciorapii groși si a făcut o glumă: a spus că acesta se adaptează condițiilor din casă, având în vedere că Dani este zgârcit și nu pornește căldura.

1508FD15 4877 491F 810E 16FE1DF3F655

Dani Oțil, afectat de facturile uriașe

Totuși, și marele prezentator a simțit criza încă de la începutul anului. Dani Oţil a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 că şi el a fost afectat de problema cu care se confruntă mai mulţi români în această perioadă, așa că a luat măsuri imediat după sărbători.

Prezentatorul TV a mărturisit că a rămas uimit când a văzut cât are de plată pe factura de la curent, aşa că a renunțat la luminile de Crăciun mult mai devreme decât în anii trecuți. Acesta a devenit foarte atent și a început să stingă și becurile aprinse inutil prin casă.

„Beculeţele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit şi cu soţia, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat şi masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauţie”, a povestit atunci, în spirit de glumă, Dani Oţil.