GABRIELA PRISĂCARIU ȘI DANI OȚIL ÎŞI MĂRESC FAMILIA! BLONDINA A FĂCUT FERICITUL ANUNŢ

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani. Cei doi au împreună şi o minunăţie de copil, Luca Tiago, iar recent partenera prezentatorului de la Antena 1 a anunţat pe reţelele de socializare că familia ei s-a mărit cu încă un membru.

Gabriela Prisăcariu este activă în mediul online, acolo unde îi ţine pe cei care o urmăresc la curent cu diferite momente din viaţa sa. De când a devenit mămică, viaţa blondinei s-a schimbat complet, iar toată atenţia sa o primeşte, aşa cum este normal, băieţelul său.

Recent, cuplul vedetă a decis să îi facă o bucurie micuţului Luca Tiago, astfel i-au adus un nou partener de joacă. Familia lui Dani Oţil s-a mărit cu încă un membru, mai exact o pisicuţă. Nu este un secret faptul că cei doi iubesc animalele, iar în trecut au mai avut o pisică, însă din nefericire a murit.

„Noul membru al familiei. Să-i punem numele Cenușă?”, a scris Gabriela Prisăcariu, în dreptul imaginii cu noua pisicuță.

De asemenea, soția prezentatorului TV a postat o serie de imagini, în care l-a surprins pe fiul ei extrem de încântat de prezența noului membru în casă.

Luca Tiago se joacă cu noul membru al familiei
Ce pasiune nu își dorește Dani Oțil să moștenească fiul său
Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil iubește raliurile. Bărbatul a participat de-a lungul timpului la multe concursuri, în urma cărora a câștigat tot felul de trofee și premii. Deși ne-am fi așteptat ca prezentatorul TV să vrea ca fiul său să îi împărtășească pasiunea pentru mașinile de curse, adevărul este, de fapt, altul. Dani Oțil speră ca micuțul Tiago să nu fie atras de un asemenea hobby.

Întrebat fiind despre motivul care stă în spatele acestui refuz categoric, colegul lui Răzvan Simion, de la Antena 1, a declarat că nu dispune de suficienți bani pentru a-i oferi fiului său condițiile ideale pentru a practica acest sport. Totuși, partenerul de viață al Gabrielei Prisăcariu nu va avea un cuvânt de spus dacă Tiago va dori să urmeze pasiunea tatălui său.

„Nu, pentru că nu am bani pentru asta”, a explicat prezentatorul.