Gabriela Prisăcariu, surprinsă de obiectele pe care le-a ales fiul ei la tăierea moțului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil i-au organizat fiului lor o petrecere de poveste, unde au respectat tradiția tăierii moțului la vârsta de 1 an.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil i-au tăiat moțul fiului lor, Tiago, în urmă cu câteva zile, iar cei doi au fost surprinși de obiectele pe care cel mic le-a ales de pe tăviță. Cei doi părinți au organizat o petrecere de poveste pentru băiețelul lor, de unde au postat imagini superbe de familie.

Modelul și prezentatorul TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-au bucurat din plin de petrecerea organizată pentru fiul lor, Tiago, unde au participat cele mai importante persoane din viețile lor. Cei doi au stabilit un cadru de poveste, cu tematica junglei. Așa cum spune tradiția, micuțului i s-a tăiat din moț și a fost pus să aleagă trei obiecte de pe o tăviță, acestea fiind indicii legate de viitorul lui.

Ce obiecte a ales fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu a postat pe rețelele de socializare imagini de la petrecerea de familie, dar mai ales din momentul în care fiul ei și al lui Dani Oțil a ales câteva obiecte de pe tăviță. Modelul a fost surprins să vadă că Tiago a ales prima dată cheia de la mașină, urmând apoi să aleagă un microfon, tatăl lui făcând și o glumă: „Prezentator cocalar?”. Cel de-al treilea obiect ales de cel mic a fost o mașinuță de jucărie.

Deși Dani a glumit în acele momente și i-a spus fiului său „să aleagă suta de dolari”, se pare că Tiago nu a fost atras de banii de pe tăviță, ci mai mult de alte lucruri. Părinții au fost surprinși de alegerile celui mic. Cu toate că petrecerea a păstrat tradițiile românești, Dani Oțil a dezvăluit că el nu crede în semnificația tăviței cu obiecte.

„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu și … Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează… Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi, pentru că nu am fost eu educat așa. Ai mei au încercat să mă învețe câte un pic din fiecare și să mă descurc, deci cred că îl duc pe drumul ăsta. De pe tavă chiar nu mă interesează ce alege. Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui și, la 42 de ani să se trezească la 6 dimineața ca să muncească. Aș vrea ca el să trăiască o viață mai confortabilă.”, a adăugat prezentatorul tv, potrivit Spynews.