Galați. Un bărbat care cumpărase de la benzinărie 1.000 de litri de motorină într-un rezervor de plastic s-a răsturnat pe șosea

Isteria creată în jurul creșterii prețurilor la combustibili, care a generat numeroase cozi la stațiile de alimentare, conduce, după cum și era de așteptat,  la o serie de evenimente nedorite…

O autospecială de la Secţia ISU Pompieri Tecuci a luat măsuri pentru asigurarea măsurilor PSI, după ce pe o stradă din municipiul Tecuci s-a răsturnat un rezervor de plastic ce conţinea 1.000 de litri de motorină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, combustibilul fusese încărcat într-o staţie de carburanţi din oraş, de o persoană care venise la benzinărie cu un autovehicul carosat, pe platforma din spate aflându-se rezervorul, din plastic.

În momentul în care conducătorul auto a plecat cu autovehiculul, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, rezervorul s-a răsturnat, combustibilul împrăştiindu-se pe carosabil.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la faţa locului, urmând să aplice sancţiuni atât benzinăriei cât şi proprietarului autovehiculului, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor.