George Buhnici, sancționat dur de internauți: ”Mai daţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” – video

Vlogger, promotor de energie verde și de monede virtuale, George Buhnici a atras asupra sa un val de critici după ce comentat aspectul fizic al tinerelor pe care le-a întâlnit la mare și a declarat că soția lui arată ca o minoră, fapt pentru care a zis că se consideră ”norocos”.

George Buhnici și soția sa au participat recent la un festival și au fost abordați de un reporter.

”George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

George Buhnici: Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”, este dialogul dintre Buhnici și reporter ce a stârnit ulterior controverse.

Lucrurile au mers și mai departe când Buhnici s-a declarat dezamăgit de cum arată fizic fetele tinere pe care le-a văzut la mare și le-a sugerat să meargă la sală și să scape de vergeturi.

”Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a mai zis Buhnici.