George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit: „Cel mai hotărât da”. Primele imagini de la cununia civilă

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit. Azi, la ora 16, George Simion și iubita lui, Ilinca Munteanu, s-au căsătorit civil, la Primăria Măciuca, păstorită de edilul Mugurel Mărcoianu, cel care le-a și unit destinele celor doi îndrăgostiți. Ceremonia civilă va fi urmată mâine, 27 august, de cea religioasă, care se anunță un eveniment de proporții, dat fiind că sunt așteptați peste 10.000 de invitați, după ce liderul AUR a făcut invitația pe rețelele sociale.

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit astăzi, la ora 16, la Primăria Măciuca, liderul AUR și proaspăta lui soție urmând să-și unească destinele și religios mâine, 27 august, la ora 12, într-o biserică superbă din lemn, aflată pe un deal și construită de meșteri maramureșeni. Se așteaptă ca la cununia lor religioasă, denumită nunta-festival, să participe nu mai puțin de 10.000 de oameni!

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit civil

Liderul AUR și iubita lui au spus DA azi, 26 august, în fața ofițerului Stării Civile. Primarul comunei Măciuca, județul Vâlcea, Mugurel Mărcoianu, este cel care a oficiat căsătoria dintre George Simion și iubita lui cu 11 ani mai tânără, Ilinca Munteanu. De altfel, tot acesta este cel care a dat și primele detalii despre ceremonie și este convins că le va purta noroc celor doi îndrăgostiți.

„Vă asigur că am mână bună la tinerii însurăței! De ce spun asta? Fiindcă în cei șase ani de mandat ca primar am la activ peste 70 de cupluri care au ales să-și unească destinele la Primăria Măciuca„, a dezvăluit edilul pentru Playtech.

În timp ce la petrecere au fost invitați mii de oameni, la ceremonia de cununie vor participa doar apropiații celor doi.

‘Vor fi vreo 100-150 de oameni, nu mai mult. Suntem doar cei apopiați’, a povestit George Simion pentru FANATIK.

„Astăzi semnăm doar niște hârtii. E mult mai importantă relația pe care o avem cu divinitatea decât legătura cu un stat care ne-a furat de multe ori. Sunt român, mă bucură faptul că putem avea un eveniment liniștit. Îi așteptăm pe invitați alături de noi’, a declarat George Simion înainte de începerea cununiei civile.

„Va fi cel mai hotărât da’, a spus George Simion înainte de cununia civillă, iar Ilinca l-a aprobat.

„Mi-am dorit o nuntă foarte mare cum este nunta noastră. O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion, nu sunt obișnuită cu popularitatea!’, a mai spus proaspăta doamnă Simion, pentru click.ro.

Conform România TV, peste 200 de persoane au fost invitate la cununia civilă a lui George Simion și a proaspetei sale soții, Ilinca. Invitații se vor putea delecta cu un proțap ca la carte, însă mâine, 27 august, la nuntă, ospățul va fi și mai mare. De menționat e faptul că, deși invitații au respectat „dress code-ul’ impus de miri și au venit îmbrăcați în ii tradiționale, ginerele a ales să poartă astăzi un costum și o cămașă albă.

Nici proaspăta doamnă Simion nu a purtat o ținută tradițională, ci s-a asortat cu soțul ei. Ilinca a optat pentru o rochie albă, de lungime medie, cu mâneci din voal, cu decolteu în V și șliț pe picior, decorată cu perle, la care a asortat o pereche de sandale de aceeași culoare.

Evenimentul de după ceremonie este organizat la un centru spa din Măciuca, comuna Oveselu.

O nuntă-festival, cu peste 10.000 de invitați

Mâine, 27 august, George Simion și Ilinca Munteanu, care azi s-au căsătorit civil, vor fi protagoniștii unei nunți cum nu s-a mai văzut. Iar asta deoarece evenimentul se anunță a fi, practic, o nuntă-festival. Au fost anunțate plimbări cu balonul cu aer cald, momente de echitație pentru copii și cântăreți de seamă, dar și un meniu impresionant, tradițional.

Cununia religioasă va avea loc la o biserică din lemn aflată pe un deal, edificiu ce s-a construit în doar trei zile, cu ajutorul a 7 meșteri maramureșeni, special pentru nunta liderului AUR. Slujba de cununie va fi oficiată de ÎPS Teodosie și ÎPS Varsanufie. Cât despre meniu, acesta va fi, cu siguranță, savuros, invitații urmând a se delecta cu tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, mititei, dar și sarmale, preferatele miresei.

Mâine, va avea loc și ceremonia religioasă, care se va oficia în bisericuța de pe deal construită special cu această ocazie, apoi va urma petrecerea. Dat fiind că liderul AUR a invitat pe toată lumea pe Facebook, este de așteptat ca la nunta lui George Simion cu Ilinca să participe un număr imens de oameni. Invitații vor purta la mâini brățări, exact ca la festival. Conform RTV, zeci de mii de persoane au confirmat deja participarea, iar organizatorii se străduiesc să pună lucrurile în ordine. Primarul localității Măciuca, Mugurel Mărcoianu, se teme că circulația ar putea fi îngreunată sau chiar blocată.

Cununia religioasă va avea loc la ora 12, la bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa, iar la ora 14 va începe spectacolul, ce se va ține pe terenul de lângă pensiune, lângă scena principală. Totul se va încheia la ora 23, cu un foc de artificii.

Pe lângă deliciile culinare și muzica asigurată de artiști celebri, invitații se vor putea delecta cu spectacole de teatru de păpuși pentru copii, vor putea vizita corturile cu tematică folclorică, în timp ce copiii vor putea face și plimbări cu caii. Iar zborurile cu balonul cu aer cald vor constitui, cu siguranță, ceva inedit.

„Salutare la toată lumea de aici din Vâlcea! Avem o surpriză pentru cei care vin sâmbătă cu copiii. Vom avea ateliere de călărit. Avrem o herghelie de 10 cai și instructori. Vom avea ateliere de păpuși, animatori. Acum se taie iarba, o să avem și ateliere de sculptură, un spectacol cu daci și romani și un spectacol ecvestru.

La ora 12.00 avem cununia religioasă. O să avem și un balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia să vadă lumea de sus. Astăzi este ultima zi în care se pot lua brățările’, a declarat George Simion.

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 10

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 6

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 14

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 13

301172800 598230905359733 1045039095510130361 n

simion6 1024x691 1

WhatsApp Image 2022 08 26 at 16.09.29 1024x559 1

simion3 1024x768 1

simion4 1024x768 1

simion2 1024x768 1

1 3

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 1 768x1024 1

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 2 1024x768 1

WhatsApp Image 2022 08 26 at 16.02.13 1024x559 1

George Simion si Ilinca Munteanu sa u casatorit civil 768x1024 1

Screenshot 20220826 192722 Samsung Internet

sursa