George Simion a dezvăluit cine este logodnica sa: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”

Președintelui AUR, George Simion, a făcut publică identitatea viitoarei sale soții într-o postare publicată sâmbătă, 25 iunie, pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a precizat că ”variantele de soții” prezentate până acum de presă nu au coincis cu realitatea și au ”amuzat-o teribil” pe adevărata viitoare doamnă Simion.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, este mesajul liderului AUR postat sâmbătă pe Facebook, alături de o fotografie în care apare alături de viitoarea sa soție.

Conform Danei Budeanu, viitoare soție a lui George Simion este Ilinca Munteanu, o tânără de 24 de ani. Potrivit sursei citate, aceasta ar lucra în Parlamentul României, la grupul parlamentar AUR.

george simion sotie

george simion sotie

Președintele AUR, George Simion, a anunțat data la care a programat nunta cu logodnica sa, sâmbătă, 11 iunie, într-o postare pe Facebook.

El a precizat că evenimentul va avea loc pe 27 august și i-a invitat pe români să fie prezenți.

George Simion a indicat și locația, satul Oveselu din județul Vâlcea:

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți.”, a scris George Simion pe Facebook.