Georgiana Lobonț, dezvăluiri neașteptate: „Ce o să zică bărbată-tu? O să vă certați din cauza asta”

Vestea divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei a șocat pe toți fanii artistei. Deși cântăreața nu a ieșit public cu o declarație până acum, soțul ei a recunoscut că speculațiile sunt adevărate și a confirmat divorțul. El a spus că nu mai este cale de împăcare între el și celebra artistă, dar nu a precicat motivul despărțirii bruște.

Georgiana Lobonț, avertizată de tatăl ei
În urmă cu ceva timp, mai în glumă, mai în serios, Georgiana Lobonț a dezvăluit ceea ce astăzi ar putea fi, după cum zicea părintele ei, unul dintre motivele certurilor dintre ea și Rareș.

În ultimul interviu acordat înainte de sărbătorile de iarnă, cântăreața a vorbit despre familie și tradiții, moment în care a specificat că ea nu este genul de femeie care să-și petreacă timpul la cratiță.

Ocazie care a făcut-o să mărturisească un amănunt neștiut din relația ei cu tatăl său, dar și despre ea, ca femeie.

”Nici să nu aud de gătit, pentru că mie nu îmi place. Mama mea este o gospodină extraordinară, face cele mai bune mâncăruri. Adoram să mănânc ce făcea când locuiam cu ei. Tata mereu îmi spunea când eram mică să mă duc să învăț și eu să fac că o să mă mărit și nu o să știu să-i fac nimic soțului – ce o să zică bărbată-tu?

O să vă certați din cauza asta! – așa îmi spunea mereu. M-a certat rău de tot din cauza asta, m-a și pedepsit că nu mă duc să fac de mâncare. Și i-am spus nervoasă, eram un copil – eu în viața asta o să muncesc și o să ajung să-mi permit să mănânc numai la restaurant să nu stau la cratiță. Le respect de gospodine, eu ador mâncarea făcută în casă, dar nu-mi place să le fac eu. Pierzi mult timp și când e gata eu deja sunt sătulă și nu mai gust nimic”, spunea Georgiana Lobonț, în urmă cu ceva timp, conform Fanatik.

Deocamdată nu se cunoaște motivul clar al despărțirii, însă fanii pun în continuare o mulțime d eîntrebări pe rețelele de socializare, în speranța că artista le va răspunde și le va spune adevărul.